Bild från en annan kräftskiva år 2013
ÄLSKADE!
Gud. Är alldeles TORR om fingrarna efter att ha städat i ”vårt” lill-torp här i Sundsvall. Dels städar jag ju eftersom vi flyttar hem till Stockholm på i morrn kväll. Men också för att vi ikväll ska ha…. KRÄFTSKIVA!
WOOHOOOHOOooooOo oh *manskör som hoppar i ring*
Detta ska ske med oss två plus Emelie och Anton (alltså inte min Anton). Har hört talas om egengjord snaps av Emelie och är så peppad på detta????
Övriga menyn ser ut såhär:
Kräftor (både frusna och färska)
Västerbottenost med egenplockade kantareller
Tacopaj……
….HAHAHAHA förlåt för att jag är ett barn men jag älskar verkligen tacopaj? Ska jag vara helt ärliga med er så är jag verkligen inte förtjust i Västerbottenpaj. Varför älskar alla den? Tycker den är alldeles för …ostig? Och typ ost som blivit smält och sen kall? Känns obehagligt.
Ost ska enbart komma i formerna: jättefärsk eller jättegammal (dvs. möglig).
Aja. Kul med kräftfest. Har ni riktigt tur (och jag otur) kan det bli en periscope-sändning.
Oj, undra om jag slog rekord i antal paranteser i ett och samma inlägg? (kanske)
(hejdå)
Jaaaaaaaaaaaaa
Oj! Blev så exalterad att jag skickade. Jaaaaaaaaaaaaa periscopa d är det bästa älskar det master !!!!!!
JA satt innan och och SAKNADE dina periscope-sändningar :-(( Tänkte att den tiden är väl förbi…. Men hoppas att du reser dig likt en fågel fenix ur askan.
KRAM
http://fixedthatforya.tumblr.com/post/18311022163/top-10-sexy-punctuation-marks
Läs nr 7. Är det du?
Aldrig förstått Västerbottenpaj heller (Feel the support!). Varför anstränga sig med att laga paj med typ bara ost i när det hade varit både enklare och godare med en ostmacka liksom? Men om en gillar smaken på den där pajen prioriterar en kanske annorlunda…
Gjorde Västerbottenspaj i går. Alla var supernöjda, men jag tycker den är godast nygräddad och varm…men smaken är ju som baken…delad!
haha bästa ”obehag av västerbottenpaj”
:)))))))
haha bästa ”obehag av västerbottenpaj”
:)))))))