94. ALLA östermalmsbor

21:48 2015-09-07
YEP!
 
Nytt avsnitt ute nu!!! Whaaaaaaaaat. Tror det blev riktigt bra (förutom några få tekniska störningar som vår klippare Emma Hulander tvingades rädda upp <3). Den här veckan snackas det om: 
 
Martin har en ”klockren” analys ang. östermalmsbor, Gudrun schymans pondus, ORKAR vi en ”debatt” om välgörenhet?, kroppspårket du som fysiskt stor är skyldig att ha, snusångest och Hannas försök till danska.
 
Ni hittar den på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Gör du stearinfigurer, bojkottar tv och är uppvuxen i mårdfamilj? Tryck då på play här:
 

12 kommentarer | “94. ALLA östermalmsbor”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Evelina skriver:

    Hej Hanna! Åh nej Martins ljud hörs inte i podden :( hoppas ni kan lösa det så vi inte går poddlösa denna vecka :) PUSS PÅ ER!

  2. HanaPee skriver:

    Evelina: Fixat nu!!!

  3. Lina skriver:

    Haha! Duschstädningen är min bästa!! Jag tar på rengöringsmedel på det som behövs som toalett och handfat, sen skrubbar de och sköljer av med duschen. Då får man också med allt smådamm som man typ inte ser annars! Toppenbra, rekommenderas!!

    Mvh ingen ungkarl
    (24åring med fin lägenhet ;)

  4. Lina skriver:

    Haha! Duschstädningen är min bästa!! Jag tar på rengöringsmedel på det som behövs som toalett och handfat, sen skrubbar de och sköljer av med duschen. Då får man också med allt smådamm som man typ inte ser annars! Toppenbra, rekommenderas!!

    Mvh ingen ungkarl
    (24åring med fin lägenhet ;)

  5. Emma skriver:

    Skrattar ihjäl mig åt mig att Martin säger liksom 1000ggr

  6. elin skriver:

    aaah master vet ej om det bara jag som upplever detta men jag läser din blogg i safari via bloglovin’.Och när jag scrollar förbi din header så följer den svarta Nöjesguiden-menyn efter och lägger sig rakt över inlägget hela tiden?? det är ju ett jävligt världsligt problem men ändå

  7. sara skriver:

    Haha vad är det så konstigt med att skölja av med duschslangen?? *Känner mig jätteträffad* Jag gör så när jag storstädar inne på badrummet. Jag sprejar och skrubbar av handfat, toalett, ytor, eventuellt väggar också (har helkaklat) och sedan sköljer jag av allting med duschslangen. Enda sättet att få det riktigt rent och fräscht inne på toaletten tycker jag.

  8. L skriver:

    Hahaha! Så sjukt, minns en gång när jag var liten och läste KP (kamratposten :-)))) och det stod om olika städtips och då skrev dom att en bra grej var att va naken (???) i badrummet och spola rent hela rummet med duschslangen. Fantiserade ofta om att göra’t ….. fortfarande?

  9. M skriver:

    Haha! Känner mig också otroligt träffad!

    Duschstädningen gjorde min pappa var fjärde söndag hela min uppväxt!
    En visste att det var på g när han naken ställde ut tvättkorgarna utanför toadörren.

    Jag gör den och min bror också! Bästa städtipset enligt mig =) =)
    Sooo freeshhh och blött och riktigt nerdränkt i hela rummet, ahhhh

    mvh fräsch 29åring

  10. Emma skriver:

    Behöver bild på östermalmsbon!! Fattar inte.
    Mvh göteborgare

  11. K skriver:

    L: haha! Jag minns också detta såå väl från KP, minns till och med illustrationen som hörde till texten där en naken mamma med huckle (?) och dotter (tror jag) städade badrummet på detta vis. Jag tänker på detta städtips då och då faktiskt fortfarande för det verkar så härligt :’)

  12. Linn skriver:

    Hanna! Älskar podden, men är det möjligt att lägga reklamen enbart i början och slutet? Reklamens ljud är högre än vad ni pratar, så man blir lätt döv när den kommer sådär hastigt. Eller i alla fall lägga den emellan ämnena i podden? Ibland kommer reklamen mitt i en mening eller en konversation, vilket är skitstörigt för man hinner glömma vad ni sa innan. Snääälla master?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg