Söndagsfrullen

10:00 2015-09-06

bild_2015-09-06_kl._10.51_5.jpg

Hade svårt att somna igår. Hade ångest över att ”tiden går” plus att det åskade ju på ett helt orimligt sätt?! Känns som att det sällan åskar nu för tiden? På 90-talet åskade det ju ungefär varannan dag. Och mamma var jättejätterädd för åskan och bar ut oss ungar + katten till bilen. Farsan stod på verandan och skrattade åt oss :-(

Men rädsla smittas ju tydligen. För nu är jag också rädd för åskväder??? Fast jag bor i ett åsksäkert hus ….och har blixtlås…….. …. HAHAHHAAHHAHA HUMOR!!!!

Riktigt bra humor.

JAHAPP. Idag ska jag, och den hära karln som hänger efter mig överallt, på lägenhetsvisningar. Vi och sjuttio tusen andra hipsterpar och familjer som tydligen har samma unika smak som oss. Det är vidro med visningar!!! Speciellt när det är en lägenhet man vill ha och känner att ”FOLK ÄR IVÄGEN I MITT HEM!”. Och sen går lägenheten för en miljard SEK och då får man ge upp den och krypa tillbaka till det näshål du kom ifrån.

Men med tända ljus och världens bästa live-skiva så funkar ju näshålet rätt bra. 

 

11 kommentarer | “Söndagsfrullen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. r skriver:

    har Master börjat dricka kaffe!?

  2. K skriver:

    JaG minns också att det åskade jätteofta förr. Mamma väckte alltid oss barn, så fick vi gå ner på nedervåningen och (försöka) sova vidare på filtar på ett hårt golv i det rum som hade nära ut till verandan ifall det skulle börja brinna.. Pappa sov vidare skönt i sin säng på övervåningen..

  3. hm skriver:

    Min kommentar har inget med inlägget att göra men iaf.. Hade tråkigt igår och började titta på ”New Girl”.. Försökte komma på vem huvudkaraktären påminde mig om och herregud vad ni är lika till sättet! Hennes sätt att tala, hennes ton (!!!) och rörelser! Så lik dig! Har du tänkt på det själv om du tittat/tittar på serien? Haha blev ju chockad!

  4. r skriver:

    rita är fan det bästa på länge! TACK för tipz.

  5. Karin skriver:

    kommer podden idag? :)))

  6. Jessica skriver:

    Eftersom jag läser din blogg och därav vet att du är ganska ångestfylld nu, krisar lite existentiellt och så – vill göra det som man sällan gör och säga:
    Galet bra inlägg! Det är ju egentligen innehållslöst men Hanna det gör inget för DU skriver det kul! Och du, var inte så hård mot dig själv. :) Hejdå

  7. Erica skriver:

    Blixtlås… hade aldrig tänkt på den förr, tack Master. Jag har varit väldigt besviken på åskbristen den här sommaren, fy satan.

  8. Sonia skriver:

    MASTER!?!? VART ÄR PODDEN!????

  9. Josefine skriver:

    Förstår verkligen den där vidriga känslan av att tiden rinner iväg. Oftast känns det ju som tur är bättre dagen efter! :) o lycka till med lägenheterna!

  10. anonym skriver:

    Hanna, din blogg är FENOMENAL. Har följt dig lite sporadiskt ett bra tag och på senare tid blivit ett riktigt hängivet *fan*. Du sticker ut i bloggosfären med ditt knasiga, spretiga språk och får mig alltid att småskratta för mig själv som en psykopat. Ska börja lyssna på er podd nu också, lär väl bli ännu mer frälst då. Tänkte att du kanske ville höra att du äger. KramiZZz

  11. Ellen skriver:

    den hära karln som hänger efter mig överallt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg