”97. Vilket fantastiskt hår du har”

21:48 2015-09-21

JAAAAAA!

Martin e hemma från Mallis och idag fick vi äntligen nån timme över till att rå om varandra. Satt ihopslingrade i soffan. Nä, ok, kanske inte. Men typ? Är så kul att spela in pod med nån jag faktiskt tycker om till 100 procce??? Stort tack till Tomas Jämtbäck som klippte, HÄR hittar ni hans pod!

Den här gången snackade vi bland annat ooooom:

Bo’s namn på Martins penis, att bli utskämd av sitt syskonbarn, chips, kvinnor med brösthår (alla, typ), komplimanger, butikspersonal och ÄNTLIGEN får vi ett avslut i städa-toan-debatten. 

Ni hittar den som vanligt på iTunes eller i apparna Podcaster och Acast. Dricker du bröstmjölk, går på knäna och har en jättegås som enda fordon? Tryck då på play här nedan:

 

11 kommentarer | “”97. Vilket fantastiskt hår du har””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. mikaela skriver:

    hanka! när ska du och martin live-podda????? göre på kulturhuset väl?

  2. Sara skriver:

    Haha alltså dina beskrivningar av folk som inte har poddappar är veckans höjdpunkt!

  3. F skriver:

    HÅLLER MED OM COOP ENEBYÄNGEN TILL PUNKT OCH PRICKA! Så obekvämt att handla, vill inte bli bästis över min deppiga tacofredagshandling!

  4. Elvira skriver:

    Hej! Asbra avsnitt!!!! Som alltid då. Tänkte bara ge lite klarhet i det med att prata i telefon i kassan. Jag jobbar i kassan på en coopbutik och vill fan döda de som pratar i telefon när de kommer till kassan, och ska giiiivetvis förklara varför.
    1. Allt tar sån jäääävla tid! När det är dödens lång kö och alla redan gnäller på en över att det tar lång tid tackar jag ej de som tar sig 5-10 sekunder extra för att rota fram kortet, att packa varorna tar mer än dubbelt så lång tid då typ ingen använder headset utan bara har en hand fri, och typ 99% av gångerna glömmer personen ta påsar och ba går och tar 5 påsar utan att ens fråga om det är ok??? Jag skiter väl i om vi får betalt för fem påsar eller ej, men det är så jävla ohyfsat?!

    2. Det är så jävla OVÄRDIGT när jag sitter där och ba hej:-))) och knappt får svar, känner mig som en slav som bara sitter där och fixar åt kunden (JAAAAAaaa jag vet att jag får betalt och att det är mitt jobb men vafan, jag är också en människa, ingen maskin liksom). Ofta svårt att få kontakt med kunder typ för att fråga ”var detta ekologiska tomater?” för hen är alltid fokuserad på sitt telefonsamtal.

    Med det sagt så hatar även jag när folk småpratar, jag pratar inte direkt med kunden men önskar ändå att hen kan visa mig lite respekt, själv säger jag alltid ”vänta jag står i kassan, ringer snart”. Haha fy fAAn vad vidrig jag låter, men stör mig så JÄVLA MYCKEEET på de som pratar i tele i kassan. Offra 1 minut på att va trevlig istället:-)))

    PUSS bästa master från en surtant

  5. Anna skriver:

    Master! Jag tänkte kolla om du kanske ville testa mitt modespel någongång när du behöver tidsfördriv? Tror kanske du kan tycka det är kul! Ett dress-up-spel alltså, fast lite mer fäshion än det man tänker på när man hör det ordet kanske.. :)
    Vore kul! Det funkar inte på mobil tyvärr, men här finns den iaf http://annagrape.se/style-dress-up-game/

  6. Ingrid skriver:

    Åh Elvira!! <3 Jag tänkte typ skriva något liknande. Jobbade flera år på en Ica i kassan. Och det är så himla otrevligt med folk som pratar i telefon. Håller dock med om att man inte vill småprata men man vill ju ha kontakt. Var med om flera gånger att betalningen inte gick igenom och kunden var så upptagen i telefon att de inte ens märkte det. Så man tvingades skrika ut det. Tillfredställelsen över att det blev pinsamt för telefonprataren då var ganska stor. Hehe.

  7. Ingrid skriver:

    Bläh. Raderade hela min kommentar.

    Men ville bara ge Elvira medhåll!
    Jobbade flera år i kassan på Ica. Telefonpratare var mitt ”stora hatobjekt”. Det var dock underhållande när deras betalning inte gick igenom och de inte märkte när man försökte påkalla uppmärksamhet för att till slut få hojta att kortet inte gick igenom, så alla hörde… Den tillfredställelsen var ljuv.

  8. J skriver:

    Haha är helt med på vad ni skriver Elvira och Ingrid. Jag jobbar också i kassan i en mataffär och blir sååå less när jag hejar glatt som fan och inte ens får en blick av personen som är helt inne i sitt telefonsamtal. Vi har dessutom påsarna bakom kassan och ofta svarar inte telefonpratarna på frågan om de vill ha en påse men sen när köpet är klart då får en ett surt: Kan jag få en påse?! Då brinner jag av på insidan. Hehe.

    p.s. älskar podden, en av höjdpunkterna på början av veckan!

  9. Lisa skriver:

    Haha, Hanna, kan trösta dig med att frisörer inte alltid är så tillmötesgående angående deras kunds hårkvalité!! Får ofta spontana kommentaren om att jag har ”naturligt spretiga hårstråtoppar”, växer liksom utåt istället för neråt, som ger en ”oklippt look” haha. Tror nog att du har rätt bra kvalitet jag! :D

  10. B skriver:

    Håller med Lisa ovan, du måste ha bra hårkvalite eller gå till riktigt smöriga frisörer för jag får precis motsatta kommentarer. Typ ”ojooojojoj ditt hår är VÄLDIGT torrt” eller ”Mmmm alltså du MÅSTE klippa dig oftare”. Saken är den att jag gillar att mitt hår inte är superglansigt för det är så mycket enklare att forma och fixa med det. Jag gillar mitt hår! Men det gör alltså inte frisörerna. Taskmörtar! Samma sak när jag går och fixar naglarna, ”ojojOoooOoOoOoOooooj du behöver VERKLIGEN lite insmörning här alltså” eh ja varför tror du jag kom hit? För att min nagar är perfekta?! Vill också höra att mina mandelformade ögon är vackra och att mitt hår luktar italiensk landsbyggd typ.

  11. Matilda skriver:

    Maaaaaaaster!
    Älskar lillpodden din!
    Haru nått tips på vad en ska ha för frän vinterjacka i år?

    Kärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG