dubbelhål

16:10 2015-09-12

bild_2015-09-12_kl._17.02_2.jpg

Så. Jag och Linso blev lite *crazy* igår på stan när vi hade tagit en vinlunch + promenerat i solen. Inne på & Other stories såg Linso nåt fint örhänge och mumlade något om att ”vi borde gå och ta ett till hål i öronen”,

…det hon inte räknade med var att jag nappade på den här sextonårsidén.!På en kvart hade vi plötsligt hamnat hos nån man med svarta latexhandskar som satte pistolen i våra öron. Samma man kallade mina öronsnibbar för ”tjocka”.

Jag tackade för komplimangen :-)))

Men bra blev det! Förutom att jag vaknade 05.00 inatt och bah ”åh nej jag kommer få en infektion och mitt huvud kommer trilla av”. Låg vaken i en timme av ren oro. Sen somnade jag och vaknade upp 10.00 utan infektion.

PJUH.

Hade för övrigt ”cancer i axeln” i torsdagskväll. Men det visade sig vara ett sendrag. Men jag fick ett sånt jävla meltdown framför Anton, men det tänkte jag spara till podden på måndag.

Pusselipuss alla och trevlig lördag!

5 kommentarer | “dubbelhål”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. L skriver:

    Fuck yeah! Jag gjorde ett extra hål i öris för några månader sen och nån ba ”är det 30-årskris på gång elle?”. MAYBE BABY men mitt öra är numera flawless!!!!

  2. Louise skriver:

    Var är feministörhänget ifrån?

  3. T skriver:

    Asså så kul att jag också spontantog hål i öronen igår!!?

  4. Anneli skriver:

    Blev så inspirerad att ni tog hål i öronen så jag och min kompis spontan gjorde hål i öronen igår också!! Livin la vida loca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG