mamma mu och vita naglar

22:29 2015-09-13

bild_2015-09-12_kl._18.48_2.jpgbild_2015-09-12_kl._18.47_3.jpg

HALU?

ÄR DET DU?

MAMMA MU?

Var det någon förutom jag som lyssnade på musikbandet Mamma Mu? Var så himla himla rädd för låten ”mörka grottan”. Uuuh. Ryser nu? Till och med bilden i sånghäftet var obehagligt. Gud? Undrar om den finns på youtube? 

Äh. Letade nu och hittade verkligen ingenting om ”mörka grottan”. Tänk om jag har inbillat mig alltihop?

Nu är det söndag. I morrn måndag. Och då ska jag ta mina vita små naglar och….

…träffa DEMI LOVATO. Ok, måste erkänna att jag hade sådär koll på henne för 72 h sen, men sen fixade jag en intervju med henne tillsammans med MVH TV och då var jag tvungen att va ”down with the kids” och nu älskar jag henne? Verkar vara en jättebra person i alla intervjuer? 

Hon har alltså släppt singeln ”cool for the summer” och nu har jag suttit och härjat med intervjufrågor till henne som Evyn ska köra i morrn. Ska stå bredvid och övervaka som den sjupah producah jag är. KUuuULLlllll.

Nä, nu ska jag sova!!!!!! Goth Nath!!!

10 kommentarer | “mamma mu och vita naglar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    SVARTA grottan! :)

  2. m skriver:

    även låten ”mystisk man” eller nåt sånt..

  3. Johanna skriver:

    AVUNDSJUK visste inte ens att hon var i Sverige för än hon twittrade om det. Livet suger ibland.

  4. Amanda skriver:

    Haha jaaaa, svarta grottan heter den precis som ovanstående sa! Vi lyssnade jämt på Mamma Mu på dagis (hette dagis när jag var lite, väl medveten om att idag heter det förskola och kallar det förskola annars men mitt dagis var ett dagis liksom <3).

  5. Friv 2015 skriver:

    du är härlig tjej.

  6. Sofia skriver:

    Gaah ja! Vilka hemska flashbacks! Låg vaken i VECKOR efter att ha hört ”mystiska mannen” men någon obehaglig röst som viskade?? Här är den: https://www.youtube.com/watch?v=S0PIzFyJteA

  7. moa skriver:

    Hanna!! vill att du ska veta att det ger en liten skör jävel trygghet att läsa blöggen din, på riktigt!!

  8. Sabina skriver:

    Mamma menade på att jag var ”besatt” av mamma mu i tvåårs-åldern(var visst även ett stort fan av rederiet i samma veva). Jag, som inte minns detta alls, ställde mig något tveksam till faktumet när hon slog igång en ljudbok hon köpt med just mamma mu, till min bebis. Turligt nog, åtminstone för mammas framtida trovärdighets skull, mindes även min tio år äldre bror mitt mamma mu-missbruk. Medan mamma *nostalgiskt* sjöng med och försökte få mig att minnas(??), muttrade min bror ord som ”traumatiserad” med jagad blick.

  9. annas skriver:

    hahahah jaaa mörka grottan blev jag alltid sååå låg och deppig av den när jag va typ 5 bast, kunde må dåligt pga den hela dagen typ haha :(

  10. Hanna skriver:

    Jaaaa, älskade den skivan! Vi hade den på LP. Och det låten alltså, Svarta grottan. ”Där spåren sluta, låg en fågel död, svarta grottan.” Haha en av de låtar jag minns mest från skivan. också stor våg liten våg, ketchup ska prutta och Mamma mu. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg