#onsdagsbuketten

21:27 2015-09-09

bild_2015-09-09_kl._22.13_4.jpg

JAHAAAAA!!!

Här sitter jag och beundrar en ”höstbukett” jag fyndade i ett litet stånd tidigare idag. Sen har jag mest suttit hemma med det där ”stirret” igen. Såg sista avsnittet av Rita och grät såklart. Herregud. Inga fler avsnitt av min nya favvoserie. Försökte sen se mer Narcos, som Anton tyckte va jättebra, men som jag tyckte va ”sådär”. Vettefan, jag har så svårt för bara grabbar och brutalitet. 

Är ingen feministisk aktiv aktion, det bara ÄR så. 

Förresten! Jag var med i Matsamtalet – en pod om mat! Lyssna på det HÄR. Jag berättar om min favoriträtt ”Ullas Kyckling”. Det blir RIKTIGT BRA ca 10 minuter in i podden och resten. KANSKE lite trevande i början, men spola fram i värsta fall. Jag snurrar bland annat in mig i receptet………. så komiskt att jag är där för att berätta om ett recept som jag har glömt?? hahaha 

Jaja. Man e ju inte perfekt.

ELLERRrrrrrrrrrr??? 

6 kommentarer | “#onsdagsbuketten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. alma skriver:

    Älskar dig HP!! Du är den bästa på att skriva blogginlägg, det här inlägget innehåller ALLT!!? Du är så öppen och bjuder in oss så nära, berättar om gråt och bara allmänt saker jag känner igen mig i. Jag klarar heller inte av grabbiga saker, det blir bara svårare och svårare att utstå saker som inte typ klarar bechdel-testet, eller saker som klarar det men har en usel kvinnoporträttering i övrigt. Det GÅR inte, jag blir bara arg och uppgiven och ledsen.

    Lyssnade förresten precis på avsnitt 93 (gillar att vara ett avsnitt efter så jag alltid har ett på lager om jag får någon form av kris) och det var så roligt när martin pratade om det där barnprogrammet och beskrev det som att det var djur som behöver hjälp med något och du bara ”prostatan?”. Skrattade högt, och Martin pratade som vanligt vidare utan att reagera, haha!

    Nu ska jag ladda ner Matsamtalet och gå och lägga mig!! Tack för att du bloggar och poddar och ÄR <3

  2. Emma skriver:

    Jag har också börjat se Rita efter ditt tips tidigare. Superbra!
    Enda ”nackdelen” är att jag måste titta på det helkoncentrerat för jag fattar inte ett jota om jag inte ser undertexterna ;)

  3. matilda skriver:

    har också börjat se rita nu!!! så awesome! och då kom det upp på min netflix att det finns en liten spinoff på den, som heter Hjördis!! kanske kan va värt att testa om du fått Rita-abstinens

  4. Hannah skriver:

    Har du sett Orphan Black då?? Annars TIPSTIPSTIPS

  5. Aline skriver:

    Streckkollar Rita med mamma, lär ju smygkolla några avsnitt utan henne för JÄVLAR vad bra det är, gapskrattar och blir sjukt berörd hela tiden.
    Försökte kolla på Narcos med min bror (min familj + serier = <3) men trots att jag försökte "sätta in" mig i storyn blev allt väldigt väldigt väldigt ointressant och fadd av alla män i mustasch och allt våld… bör tilläggas att jag somnade, känns som att jag har sett det innan kanske kanske

  6. Erica skriver:

    Kolla på The Americans och The Fall!!! Båda finns på Netflix och är bland det bästa i serie- och filmväg som jag sett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg