Urban Cone – dokumentären

17:13 2015-10-25

skarmavbild_2015-10-25_kl._17.02.19.png

Älsklingar!

Jag har ju varit med och gjort min livs första dokumentär. Om KILLBANDET Urban Cone. Den finns nu på SVTplay och min önskan är att ni alla klickar er in på den och tittar på den HÄR och gör så att den kommer högre upp i ”populärast på svtplay”.

Men också för att jag på riktigt är nöjd med hur reslutatet blev. 

Största jobbet har såklart mina kollegor Christofer, Micke och Joel gjort. Men jag har varit med i efterbearbetningen och somnade i en kontorsstol kl 02.00 pga fick ett ryck kvällen innan den skulle lämnas in. Det är såklart ingen halvtimme som är världsomvälvande på något sätt, men den är liksom fin och mysig. 

Det är svårt och klurigt med att göra sånt här, det är så jävla mycket arbete bakom och så lite tid och pengar till våra projekt. MEN! Är så otroligt peppad på själva grejen med att få göra dokumentärer. Kanske är det sånt man skulle vilja jobba med i framtiden? Tycker det är så jävla roligt alltifrån själva idén och producentrollen till att redigera och musiklägga!!!

Aja. Nu ska jag försöka få med mig nån på bio. Har ju blivit biobesatt och vill tillbringa varje söndag i en biosalong och tränga bort söndagsångesten. Nu är det filmen Tjuvheder som jag vill se. 

Puss hörrni

3 kommentarer | “Urban Cone – dokumentären”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Izabella Fant skriver:

    Heeeej! Jättehärlig dokumentär med snygga bilder.

    Ö. Kameraman-studerarande på Arcada i Helsingfors!

  2. Aline skriver:

    Asså såå snygg hallå eller!??!! Känns som jag inte alls har hängt med i deras hype, lyssnade på dom när urban photograph blev stor osv, fattade inte att de varit överallt och turnerat :):):) snyggt hoplagt med deras musik, hade verkligen velat ”lära känna” dom mer, men det kanske är svårt med fem medlemmar och 30 min dokumentär-tid. typ deras jargong när de är själva osv. ska se om den, fick feeling :))

  3. HanaPee skriver:

    Izabella Fant: KUL, stort tack!!

    Aline: JA, håller med till 100%. Mer *reality* önskar jag med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg