<3 sveriges elevråd <3

21:49 2015-11-08

vsco-photo-1_0.jpgvsco-photo-2_0.jpg

Goder afton båd katt och hund

I fredags var jag, förutom på middag med stamcellerna, och höll i ett litet musikquiz för Sveriges Elevråd ute i Botkyrka. Alltså, det var en massa HÄRLIGA elevrådskids från högstadieskolor runt om i södra Sverige som träffades för att snacka… elevrådsgrejer. Framförallt var de sååå gulliga och mysiga och smarta.

Blev lite avis på att de bara gick i högstadiet och redan verkade ha ”hyfs” och sociala skills…? En annan sprang* ju mest omkring och skrek.

Aja. Var väldigt kul i alla fall, och nu vill jag göra mer sånt här. Hör ni det? Behöver ni en ”skojig” konferencier eller vill att jag kommer och håller ett bra musikquiz? HOJTA till min mejl hanna@nojesguiden.se.

 

*Springer

En kommentar | “<3 sveriges elevråd <3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Orolig talare skriver:

    Åh Hanna (eller nån av högstadieeleverna ._.) kan inte du ge tips på hur man pratar inför en stor grupp människor? Jag har börjat en utbildning och det är jättemånga muntliga redovisningarna. Jag blir illamående, får tunnelseende, darrningar i händer och LUGG (?!) och vet plötsligt inte hur man uttalar ord, sväljer mitt eget saliv eller tuggar tuggummi. Jag ser förmodligen jätterolig ut när jag står där och gör bort mig, lär väl inte få några kompisar i klassen osv, men jag mår HEMSKT dåligt och funderar nu på att hoppa av :( Du master som är så duktig, van och cool, kan inte du ge dina bästa tips så det blir något av mig? <3 Mvh socialt inkompetent 28 åring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG