Nu börjar vi om

16:06 2015-11-08

bild_2015-11-08_kl._16.08_3.jpg

SHIT

Glömde bort att jag hade en blogg den här helgen. Så går det när…. morsfarsan e på besök!!! Japp, ni läste rätt. Sen i fredags har jag fått rå om stamcellerna här i Stockholm. Mamma har fyllt år och idag är det farsdag.

Hann med att både grina och skratt ihop (obs mest jag som stod för grinet). I fredags åt vi på Indio (betyg: ) och i lördags på Café Proviant (betyg: ). 

Men nu är det dags att börja om. Har sån jävulskt blogg- och podlust att ni anar inte!!! Inte för att ni verkar ha saknat mig……. *fiskar efter era reaktioner*

Är för övrigt så skör nu efter en natts rktigt usel sömn. Kunde inte sova och vaknade till och från…. mest av den enkla anledningen att jag var……. GASIG??? Har aldrig varit med om något liknande förr? Trodde jag skulle lyfta från sängen? Anton gick och la sig i soffan :—).

Aja. Nu ska jag fortsätta scrolla i farsdaghälsningarna, läste Göran Greiders dikt till sin döda farsa och fick brutalångest.

Fan. De får inte dö. 

11 kommentarer | “Nu börjar vi om”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jenny skriver:

    Yes! Hanna är tillbaka!

  2. Elin skriver:

    Jag har saknat dig.

  3. Sofia skriver:

    Jag har saknat dig master! Har gått in på bloggen och verkligen UNDRAT vart du höll hus, men ville inte störa dig. Tänkte att du väl var sjuk, hade viktiga saker för dig eller var sjuk. Men så hade du glömt oss bara… snyft.

  4. Sofia skriver:

    Jag har saknat dig master! Har gått in på bloggen och verkligen UNDRAT vart du höll hus, men ville inte störa dig. Tänkte att du väl var sjuk, hade viktiga saker för dig eller var sjuk. Men så hade du glömt oss bara… snyft.

  5. L skriver:

    Här är en till som saknatej! Varit inne på bloggen hela helgen och hoppats…..Åååå ser fram emot ny podd!!!!1

  6. Sofia skriver:

    MAAAAAAAAAAASTER IS BACK!!!! Vi har SAKNAT dig massor! MEN mest av allt har VI saknat dina UTLÄGGNINGAR om felbetoningar. NEJ men seriöst, jag och EN kompis hade sjukaste CHATTkonvon förut där jag FÖRST betonar roligt och sedan SKRIVER vi båda samtidigt NÅGOT i stil med ”är det du/jag eller hanapee som skriver” sedan DESS har jag inte KUNNAT sluta felbetona. KAN man bli diagnostiserad FELbetonare är min fundering?????? kram OCH hej FRÅN en som saknat dig <3333

  7. Malin skriver:

    Neeeej inte du också :(((( Fars dag är det ju

  8. Frida skriver:

    Har haft middag med sambon och våra stammisar ikväll. Alla utom min fars tjej hade sovit dåligt. Stormen har härjat på westkusten. Och nu ligger Jah här och sover gör jag ej. VAD ÄR DET FÖR FEL?!?!?!!!!!!@!@%#*}><~

  9. Disco skriver:

    Nä fyfan, dem får aldrig dö :( har börjat insett detta så sjukt mycket på senaste, fan. Papi kommer hit till usa om tio dagar, har inte sett han på tre, TRE år. Han ladda upp ett nytt foto på facebook igår, han har blivit så gammal sen jag såg honom sist, såg sådär gamligt skör ut med gamel-ledsen-ögon. Nu ska jag grina mig till sömns hehe :( btw, vill dock tacka för ett annat inlägg du skrev ett tag tillbaka även om det tog tid och ont i magen att ta in, att ens föräldrar inte är dom där supermänniskorna man trott. Att dem har brister också och kanske inte vart översköna i alla lägen i livet. Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, men det inlägget har verkligen hjälpt mig att ”reflektera”, att ingen är ju perfekt inte ens morsfarsan :’) åh nu är jag lite gladare igen, du är fan bäst master! Puzzz & godnatz heheh vill nästan säga *kramis*

  10. chrissy skriver:

    jaaaa du e tillbaaaakaaaaaa!!! längtar skitmkt bara så du vet master!!! så här pepp: let me hear you say weho. WEHO <3

  11. Amana skriver:

    Älskar dina fjärthistorier. Skrek av skratt den gången när du skrev att Anton vaknade av din fis. hoho

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg