Morrn

10:30 2015-11-01

GODMORGON AMÖÖÖÖÖÖNFÖÖÖDOR

Varje morgon vaknar jag såhär. Med lur-trassel bredvid mig och en pågående podcast i örat. Somnar ju alltid till podcasts och glömmer 9 av 10 gånger att ställa in att podden ska stängas av efter en timme. Så det bara rullar ”Lilla Drevet” hela nätterna i mitt huvud. Inbillar mig att det gör mig smartare.

Jaja!!! Idag ska jag och min kille (älskar verkligen att kalla Anton ”min kille” pga känns mer exotiskt och …fint) kolla på en lägenhet vi tror på. Har ju jagat i flera månader utan resultat, men detta kan vara den rätta. Kanske. Äh. Vet inte. Vågar inte hoppas på för mycket heller.

Men meeeeeeeeeeeen. Håll små-tummarna era!

10 kommentarer | “Morrn”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. N skriver:

    Jag somnar också alltid så! Med podcast, går inte att somna annars. Men jag tycker hörlurarna gör ont i öronen? Och har man såna stora kan man ju inte vrida runt sig som man vill :(

  2. Malin skriver:

    imponerad att de är kvar i örona på morgonen ändå. jag gav upp såna för x antal år sen. de håller sig kvar i öronen i ca en sekund sen flyger de ut igen. men mysigt att sova med lilla drevet ändå

  3. Amanda skriver:

    Så jävla göllig bild, älskar fö också att somna till podcasts men de måste vara halvkassa annars får jag ångest att jag missar nått bra?

  4. Josefin skriver:

    Hanna, vart är din orangea (väldigt osäker på stavningen på detta ord, haha) mössa i från? Har letat som en galning typ. :)

  5. Hanna igen skriver:

    Jag kallar ibland min 37-åriga man för min kille, fast vi varit gifta i snart sex år. Det gjorde en cool tjej jag hade praktik hos ca år 2005 och jag tycker fortfarande det låter härligt.

  6. Hanna skriver:

    Mmm peaks of being single: man kan lyssna på poddar i mobilens högtalare och slippa störa sig på jobbiga hörlurar och trassel!

  7. Julia skriver:

    Alltid lika snögg!!! Igenkänningsfaktorn är hög!

  8. Sofie skriver:

    Josefin, tror mössan e stitch n Stones annars är de iaf väldigt likt :)

  9. Lovisa skriver:

    Men alltså hur?!!! kan du sova med nån som pratar i ditt öra? Jag kan knappt sova om nån andas i samma rum…

  10. Sara skriver:

    Hanna!!! Hjärnan måste vila från intryck under natten så snälla glöm inte att stänga av!! Man blir trött, stressad, deppig och allmänt utpumpad om hjärnan inte får ta paus från intryck och bearbeta dagen! Ta hand om dig master!!!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg