Ni fixar en dålig dag

23:00 2015-11-18

Har haft en riktig skitvecka – och det är bara onsdag kväll ännu. Ibland drabbas jag av en stark och bottenlös känsla av DÅLIGHET. Det är ju inte ofta, men tycker fan den blir mer påtaglig ju äldre jag blir. Ju mer pressen på mig som människa ökar osv.

Känns som att jag hela tiden måste prestera, göra mig till, vara på sätt jag inte alltid har energi till. Som att det finns en massa förväntningarna på mig som jag hela tiden försöker hitta lösningar på. Förstår ju rent logiskt att mycket är i min hjärna, men det är svårt att skilja på vad som är hittepå och vad som är på riktigt. Helt plötsligt känns det som att jag inte kan besvara nån förväntning, är dålig på allt, både i jobb men också privat. En överlag usel person liksom. 

Men, vet ni? Ibland är det som att några av er har nån märklig telepatisk förmåga! För idag har ni skickat kärleksfulla meddelanden genom massa *kanaler* till mig. Och det har verkligen hjälpt. Och för det är jag er evigt tacksam, tänk vilken superkraft, att ha sånna som er i ryggen! Som skickar kommentarer och mejl bara för att vara snälla. Det är helt otroligt vad det påverkar mig, såklart i vanliga fall också, men speciellt när jag är så här skör.

Tack <3

18 kommentarer | “Ni fixar en dålig dag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    <3

  2. Johanna skriver:

    Måste bara dela med mig av detta: var alltså i Sthlm för två veckor sen och alltid när jag är där hoppas jag att få se master..
    Tror du inte jag ser dig i moodgallerian!! Men blev så jävulskt nervös så våga inte gå fram :( tillslut övertalade mina vänner mig eftersom de vet hur mycket jag tycker om dig, men så försvinner du :( varit uppriktigt ledsen över detta :( men det jag ville komma fram till, du är bäst!!

  3. Sandra Michaela skriver:

    Du är fantastisk!

  4. Em skriver:

    Har känt liknande känslor den här veckan med. Känner mig skör och tvivlar så himla mycket på allt. Grät både en tår inne på jobbtoaletten och i omklädningsrummet på gymmet igår. Är bara så trött och rädd av någon irrationell anledning. Antar att det är så det är ibland men det är ju jobbigt ändå.

    Behöver helg snarast.
    Ps. Du är bäst!

  5. Ellen skriver:

    Hör dig verkligen Hanna! Försök ha lite mer tro till dig själv, och inte alltid analysera järnet på allt, dock lätt hänt!! du vet väl iaf att du är en riktigt bra person som gör bra grejer men därmed HELT förståeligt att du inte alltid orkar vara på topp! lägg på att det är november också, det är fan den vidrigaste månaden all time. stay strong gurl iaf, vi är många som gillar dig! KRAM

  6. Maggie skriver:

    Den känslan är vidrig, men vi är bara människor. Kämpa på Hanna, kom ihåg att vi är många som avgudar dig <3

  7. K. Svensson skriver:

    Sån megaigenkänning att jag typ får rysningar. Och det där med att ha ork till att låtsas vara bra och hänga med och fatta grejer och vara trevlig och rolig och prestera och leverera och hela tiden går man bara runt och känner att man är som gelé inuti. Allt guppar liksom omkring och alldeles jättesnart kommer skalet att spricka och då finns det ju inte nåt som håller ihop och paketerar all den där sörjan längre. Eftersom du plåtstrat mig så många gånger när jag varit nära att spricka så vill jag bara säga: du är så otroligt jävla bra och värd och du har RÅD att inte vara på topp, för din sparlåga är mer energi och kreativitet och rol och kärlek och omtänksamhet och smartness än vad många kanske får ur sig under en livstid. Du är din egen master. PUSS

  8. sof skriver:

    Kan känna igen mig i det du skriver, att under vissa skörare perioder bli besviken på sig själv så fort man inte hittar ”rätt saker att säga” eller humör att visa. Osäkra tankar som man tror avspeglar sig så att andra människor kan se rakt in i dom, men i själva verket så är det bara i ens egna huvud och som gör ens egna liv jävligt energikrävande. Tror vi alla hamnar där någon gång och att det är viktigt att tänka att vilka skämt man drar, eller vilket humör man är på just den stunden inte bestämmer en bråkdel av vilka vi är. Du vet innerst inne att du är en vettig person med bra moral och massa talang hanniz! Bästa botemedlet mot en skitvecka är kramar, pussar och mängder av mys tillsammans med sina närmsta. <3

  9. Kristina skriver:

    Om det hjälper så räddade er pod i alla fall min tisdag. Tusen detaljer som gick fel (jobbade till kl 22, regn och försenad buss pgs vågade inte cykla i mörkret, superhungrig, trasig telefon, uppsattsånget, roomie hade organiserat spontant party i våran lägenhet när jag kom hem, hans kompis hade kissat på hela toalettringen… OSV. Och verkligen nog med detaljer i och med det)

    Men så, kröp upp i sängen, lyssnade på podden, andades och allt kändes plötsligt mycket mycket bättre. Så jag tycker i alla fall att ni är bäst :) Och jag hoppas du mår bättre snart!

  10. Elisabet skriver:

    Du är en fantastisk person, Hanna! Det är du oavsett dåliga dagar, dåliga känslor och oavsett om du anstränger dig eller inte. Det är inget som behöver bevisas, det bara är så.

  11. Moster Maggan skriver:
  12. chrissy skriver:

    TYCKER OM DIG SÅ HIMLA MKT!!!! som troget fan märker en ju att pressen ökar på dig (det har ju t.ex kommit hit mkt fler troll det senaste… året? som neggar och har sig). och jag tänker ca varje gång något ”händer”, att du tar det så jävla himla fakkin bra!!! du kastar ingen skit men du tar fan ingen heller. du = bäst. så jävla jävla jävla braaaaa! hoppas du tar åt dig av denna löööv för allt är HELT SANT <3

  13. Emma skriver:

    Du är så rolig och bäst! Har skrattat för mig själv hela veckan sen jag lyssnade på er podd och hur du berättade när din mamma alltid har berättat saker ni inte vill höra… haha, jag tyckte det var så himla kul. En typisk mammaegenskap. Så tack för allt du gör för att förgylla våra liv! Det är Stefano DiMeras förtjänst, han var en hyvens man innan han dog i Paris underjordiska katakomber.

  14. L skriver:

    Bästa Master-Hanna. Jag relaterar så mycket i allt du tycker/beskriver/säger osv. Din/er podd är min livboj just nu. På riktigt. Den är typ det enda som är positivt i mitt liv (säger ju en del om mitt liv men ja) Tack för att du är så himla vettig och rolig och ba bäst. <3

  15. Erica skriver:

    <33

  16. Sandra skriver:

    Åh jag känner precis likadant. Känt mig så jävla dålig och oduglig på allt denna vecka. Alla frågor på jobbet man får som man förväntas ge ett bra svar på men man vill bara säga ”Jag vet inte”, men det går inte. För man förväntas veta..

  17. ebba skriver:

    TYCKER OM DIG HUR TRIST O MOLOKEN DU ÄN EEEE KOM IGEN UR GR8

  18. Jennifer skriver:

    Det kan kännas motigt till och från, vilket suger. Men jag tycker du är bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg