”106. Ha barn = vidrigt liv”

12:22 2015-12-09

NUSÅ!

Någon av er undrade (under förra inlägget) när podden ”ska” komma ut. Och svaret är: sent måndag kväll. Tycker det är en bra dag där poddar verkligen behövs. Måndagar och tisdagar är ju riktigt vidriga överlag. MEN den senaste tiden har jag haft så sjukt mycket på jobbet och lägenhetsförsäljning…. men vi ska bättra oss.

Den här veckan snackar vi bl.a. om:

Att vara en tyst person i universitetsmiljö, fatshaming, Hannas sålda lägenhet, Martins ”normbrytande” liv, anledningen till att skaffa barn, kärleken till ni som lyssnar och massa massa mer.

Ni hittar den som vanligt i iTunes och apparna Acast och Podcaster. Bär du filt som klänning, indianfjädrar fast du är vit och tycker juicediet låter gott? Tryck play nedan:

6 kommentarer | “”106. Ha barn = vidrigt liv””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. FATIMA skriver:

    Jag läser din blogg sporadisk och gillar den personligheten som jag uppfattar genom text men jag vet inte om det är jag som missuppfattar dig i tal, och då främst i podden med Martin? Ibland uppfattar jag det som att du är lite ”elak” mot honom i podden, sådär subtilt som man tänker sig att någon alltid suckar åt en. Missuppfattar jag dig, har du den jargongen mot honom, eller är jag extremt finkänslig?

  2. HanaPee skriver:

    FATIMA: VAD FAN I HELVETE MENAR DU?!?!?!?!? DIN JÄVEL JAG HATAR DIG!!!! Hihi, närå <3 Ja, jag är lite taskig mot honom ibland så du har nog rätt. Men han irriterar mig ibland..... och vi har ju den jargongen och han skrattar ju ofta och njuter när jag är hård mot honom <3 <3 <3 Får dock ofta lite dåligt sammis. Men jag frågar ofta om han blir ledsen....

  3. C skriver:

    Jag vill fan inte heller ha några barn. Det är inte så att jag ogillar barn, jag har bara aldrig i mitt liv känt det där ”jag vill ju inte ha barn NU men någon gång” som alla andra människor verkar känna. Jag vill bara inte ha några? Lockar mig inte alls? Plus vilket jävla ansvar att uppfostra dem till bra människor som inte hatar andra eller sig själva.

  4. Linn skriver:

    Hanna! Lyssna på framgångspoddden med Alexander Bard. Du kommer tycka att han har väldigt många vettiga samt normbrytande åsikter tror jag & du kommer nog bli förvånad över hans genustänk samt få förståelse ang uttalandet på Twitter som ni pratar om i podden. Tack för er podd!

  5. Charlotte skriver:

    Tummen upp! MVH, kärrngen

  6. Sanna skriver:

    Är det bara jag som upplever lite störande ljud i podden ibland i form av typ mobil som ligger för nära micken? bra pod ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla