Spelat in riktigt bra pod med farsan Martin

22:45 2015-12-08

bild_2015-12-08_kl._22.38_2.jpg

WOW vilken cool tjej med mick oh ny tröja från fucking NYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100% kashmir!!!!!!!!! *dille på kashmir*

Yeah. Sue me!!!!!!!

Vad håller jag på med? Vet inte? Har druckit ett glas ”mousserande” som alla över 40 säger och är mkt förvirrad av det plötsliga ruset. Har dessutom spelat in en riktig kinglig podcast med Martin. Rantade på barnlivet som vanligt (förlåt) och uppmuntrade bristande julkänsla. Eller försökte i alla fall få er att inte ha dåligt sammis om ni inte känner något.

För det gör inte jag.

I övrigt föreläste/snackade jag om BLOGGAR på självste KTH idag! Var kul. Förutom att jag var en ”skön tjej” som sa ”knulla” utan skratt. Well………..

Förlåt. Ska nu gå och klippa Anton och vårda min finn-odling på hakan. VARFÖR FÖRSVINNER DEN ALDRIG?!?!

 

PS. Podden publiceras inatt eller i morgon! 

4 kommentarer | “Spelat in riktigt bra pod med farsan Martin”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elvira Nilsson skriver:

    Köng podd!

    Det blev dock störningar hela tiden, duvet samma ljud som när man sitter nära en radio och får ett sms?! Förstår om det är svårt att göra något åt när ni spelar in via NaLLen, men ni kanske ville veta! Störde mig nå överjävligt på det, MEN ändå asbra podd som sagt, pusss!!

  2. Clara skriver:

    Himla himla himla härligt avsnitt. Älskade att ni pratade om när ni pluggade. Är själv en osäker själ som pluggar första året på universitetet och precis som Martin älskade jag att uttrycka mig under min gymnasietid och sa alltid vad jag tyckte. Nu sitter jag tyst som en mus på seminarium bland alla smarta hjärnor och studerar deras självsäkerhet och kunskaper kring ALLT (?). NÅVÄL kul att ni snackade om det. och KUL avsnitt! Ni är så bra! Sluta aldrig.

  3. Hanna skriver:

    Åh, jag bara tänkte på en grej, när ni pratade om att det liksom är svårt att tänka sig det positiva med barn.
    Jag tänker att det är som med ett förhållande, det är ju också jävligt krävande många gånger. Konflikter, ta hänsyn, ofri på vissa sätt. Men ändå så vill man ju vara där. Det positiva överväger. Skillnaden är väl att med ett förhållande vet man inte hur länge det håller, med ett barn har du tryggheten att det alltid finns kvar (med extrema undantag).
    Att man känner sig låst just för den anledningen är väl helt naturligt, men det är ju inte en känsla som stannar, den kan väl komma men försvinner så fort man varit iväg från ungen en dag och man tror att hjärtat ska sprängas av längt,
    Jag tror att ytterst få ångrar sitt barn, det man får går klyschigt nog inte att beskriva, och det man hade innan kan inte jämföras.
    Sen ska man ju inte skaffa barn för att alla andra gört. En av mina bästa kompisar har aldrig velat ha barn, hon berättade det för sin kille tidigt och han har fått välja, och han valde henne och dom har det superbra ändå.
    Slut på novell.

  4. Charlotte skriver:

    Vilken dag ”ska” podden komma ut? Förut var ni konsekventa med publicering sent måndag kväll så jag som är en kärring och somnar tidigt kunde räkna med att den fanns när jag vaknade tisdag morgon. Nu är det lite si och så med när podden dyker upp, och i denna kärringstatus ingår en anal fixering vid rutiner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla