SVARAR PÅ ERA SENASTE FRÅGOR!

20:10 2015-12-06
hanna

2015-12-06 19:32
Har en liten kvällsfundering, gick du på *social media gala*? Känns enligt min högst subjektiva och personliga uppfattning bara som ett stort happening av en klubb för inbördes beundran och att alla bara var buddybuddies. Var du bjuden? Du är ju obviously en av Sveriges största (klart bästa) bloggare. Puss och kram

 

SVAR: Hej Hanna!! Tack för beröm! Jag var bjuden men gick inte, var nämligen också bjuden på en 30-årsfest jag hellre ville gå på. Sen slutade det hela med efterfest hos Martin(!) till klockan 05 (MER OM DETTA I PODDEN I VECKAN). Ops. Överlag är det ju ”kul” att man blir uppmärksammad, jag var ju nominerad i ”årets instagram” men vann gjorde Penny Schulman (MED ALL RÄTT). Är bergis en klubb för inbördes beundran, som de flesta irmafester egentligen, men jag känner mig rätt utanför det där?? De flesta känner ju varandra etc. själv e man ju en tråkig person som bara vill umgås med riktiga polare heheeeee. Puss!

 
 
Nathalie

2015-12-05 15:25
Master! På dina bilder från er lägenhet ser man en guldlåda(?) på ert loft, vart är den ifrån?? Och diamanterna ovanför soffan?? :D

SVAR: Ja! Visst är den fin!!! Det är faktiskt Antons syrra som vi lånade för att göra nån slags blingfiering av vårt hem. Vet inte var den är ifrån, men jag har fått för mig att den kanske är nån skyltningsgrej från NK pga hon har jobbat där? Eller så har hon byggt den? Ska fråga! Haha fan, förlåt för sugigt svar.

 

Kajsa
2015-12-05 19:46

Master! Kan man göra gel naglar även om man har korta korta naglar, har läst någonstans att man måste ha långa? Hur långa är dina när du gör dina naglar?

 

SVAR: Hmmm det här kan bergis någon nagelteknolog svara på (VET att jag har sånna som läser denna blögg), men mina har varit riktigt korta? Inte bita-på-naglarna-varje-dag-korta, men ändå, riktigt korta. Då limmar de på en liten förstärkning och sen gellack på det. Håller 3-4 veckor innan man vill göra påfyllning (pga långt klapp till nagelbandet annars). *Scratch scratch på dig med mina nya naglar*.

 

6 kommentarer | “SVARAR PÅ ERA SENASTE FRÅGOR!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nathalie skriver:

    Och diamanterna ovanför soffan? Hehe

  2. Emelie skriver:

    Har för mig att diamanterna är från Illums Bolighus, tror jag läst det för längesen :) är också på jakt efter dem – sjukt snygga!!!

  3. hej skriver:

    googlade ”hanapee diamanter vägg” o KOLLA http://ng.se/blogg/hanapee/taggar/diamanter

  4. Malin skriver:

    Ja du kan göra gelenaglar även på korta, då lägger man en förstärkning på den naturliga nageln och färg ovanpå. Då får de stöd att växa ut och bli starkare.m

  5. Kajsa skriver:

    Tack Malin!!

  6. linnea skriver:

    tyckte det var orimligt kul att det lät som om den guldiga lådan var antons syster…… hehehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG