Garderobsidéer

15:22 2016-01-19

tj4.jpgtj5.jpg

HUR mycket jag älskar förvaring? På en skala 1-10?

FEM MILJONER.

Sen vi köpte den här lägenheten har vi funderat en hel del på det här med förvaring. Det finns en liten inbyggd klädkammare i lilla rummet – men inget mer. Och eftersom Anton samlar på skor och jag på…. kapsyler? Närå. Glasspinnar. Närå igen. Kvitton. Ha ha närå. Jag samlar på… kläder helt enkelt.

Jaja, vi insåg iaf att vi behövde mer förvaring. Så i söndags åkte vi på IKEA och köpte 4 grunda garderober och 2 djupa från hyllsystemet PAX. Tanken är sen att bygga in garderoberna i höga sidor och dörrar. Kanske grå eller gröna dörrar?

Har ju någon idé om ett rum helt i olika grånyanser och massa fina växter och tyglampa i mitten (lampan är btw redan beställd från Betonggruvan).

Sen måste jag hitta någon som är grym på att bygga i IKEA-stommar i dörrar och sidor. Har ni några erfarenheter eller tips på något sånt företag? Hojta!

9 kommentarer | “Garderobsidéer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. emma skriver:

    bilderna funkar inte =(

  2. Linda skriver:

    Kolla in Superfront: http://www.superfront.com

  3. Hanna skriver:

    Alltså näe, läste att rubriken var ”garderobsBidéer” och funderade under hela inlägget över när du skulle berätta om de där bidéerna? Hade varit så spännande att få veta varför du tänkte att det var en bra idé att ha en bidé i garderoben.

  4. HanaPee skriver:

    Hanna: hahahahah

  5. Henrik skriver:

    Köp enkla, vita och billiga täcksidor och dörrar på Ikea och skicka till ett lackeri. Vi köpte 6 stora PAX-garderober och betalade typ 4000 kr för både skivor och målning. Kanonfint och billigt!

  6. Kris skriver:

    Kolla in http://www.sandsandco.com

    De är grymma!!!!

  7. Tuva skriver:

    Alltså lyxen att ha en hel sida för bara skor?! <3

  8. anna skriver:

    kolla in pickyliving.se !!! svinbra på just garderobsdörrar och sånt till ikeastommar! ps. himla drömmig lägenhet ni har köpt, stort grattis! har precis fått tillträde till min första egna bostadsrättslägenhet i gbg och älskar den helt orimligt, vill bara vara hemma och VARA där. mmmm. lycka till med inredning osv puss!

  9. Elin skriver:

    Så snygga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG