118. Naturligt snygg

12:23 2016-03-09

Denna vecka snackar vi om:

Hannas lögn om hennes naglar, det naturliga idealet, att ”inspireras av Palme”, sanningen om Hannas nakenbad på Sergel, varför får man inte ha nakenbilder på sitt ex i min mobilen?, Martins agerande om Hanna skulle gifta sig….

och mycket mycket mer!

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i appar som Acast och Podcaster. Gör du ministatyer av snor, äter stearin och är gift med en mård? Tryck play här nedan:

 

6 kommentarer | “118. Naturligt snygg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A. skriver:

  Du skriver ”varför får man inte ha nakenbilder på sitt ex i MIN mobilen?” Har inte hunnit lyssna på podden än men varför får man inte ha nakenbilder på sina ex i din mobil?! WHY? Mitt ex är het, tror du hade uppskattat.

 2. Maggan skriver:

  Jag kan inte öppna, kan ni inte lägga upp på soundcloud eller dylikt också?

 3. Ida skriver:

  Hanna!! Har tänkt på detta sedan cirka förra året men aldrig kommenterat om det: vet du att du har en till look alike?? Googla på Anja Kontor! Du kanske redan fått detta uppmärksammat men ifall inte. Du är helt oroligt lik henne alltså!? Kolla på programmet När livet vänder så ser du ??

 4. B skriver:

  Väldigt bra och nyanserad diskussion om skönhetsideal! Jag har själv slutat läsa bloggar där tjejerna ser sådär otroligt perfekta ut. Jag vet att det ligger massor av träning, contouring, retusch, behandlingar samt annat fix bakom men mår ändå så himla dåligt och får komplex av att se alla dessa bilder. Samtidigt är det precis som ni säger inte tjejerna jag anser är problemet utan snarare strukturen på vårt samhälle.

  Jag har själv alltid varit en ”snygg tjej” och det har varit en del av min identitet och det folk definierar mig efter. Det har visat sig vara väldigt problematiskt och genererat både ätstörningar och ångest över att åldras. Så att försöka distansera sig från alla medier som visar upp en perfekt yta har varir väldigt nyttigt.

  Hur som helst tyckte jag om diskussionen. Ni är båda så vettiga!

 5. Carro skriver:

  Hej Hanna! Och hej Martin också! Först och främst; grymt bra pod! Den har verkligen allt!

  I veckans avsnitt när vi pratade om det här med bröllop, ska man vara ärlig/inte ärlig så kom jag på en upplevelse som jag bara måste dela med mig av.

  En manlig kollega till mig träffade en tjej och allt gick väldigt snabbt med den här tjejen, inom ett år så hade dom flyttat ihop, köpt massa grejer och skulle gifta sig. Den här tjejen var väldigt speciell, hon gav liksom inget bra intryck och kändes skum. Hon hade inga egna vänner så några av hans vänner (och kollegor) skulle vara brudtärnor. På ”möhippan” dom ordnade till henne dagen innan bröllopet så kom det fram att hon har varit otrogen mot kilen flera gånger, senast samma dag (!!). Dom här tjejerna blir chockade och typ sopar informationen under mattan. MEN på bröllopskvällen så kommer det ikapp dom och dom väljer att berätta för brudgummens bror vad som har hänt och han berättar i sin tur för föräldrarna. Dom väljer att inte berätta något den kvällen utan tar det dagen efter istället.
  Det kommer fram att hon helt enkelt har ”sol- och-vårat” honom. Han försöker stoppa hela äktenskapet men det gick tyvärr inte. Hon flyr kosan och det blir massa utdragna tjafs med föräldrar om pengar, skulder, lån, prylar mm.
  Han blev av med minst 200 000kr och är numera en skild man.
  SÅ SORGLIGT. Jag börjar gråta igen nu när jag skriver om det.

  Allt detta hände förra sommaren men idag mår min kollega bra, är skuldfri och har träffat en ny tjej som råkar vara urgullig.

  Puss och kram på er!

 6. Petter skriver:

  Garvar högt åt det faktum att du gör sketcher på restaurang. Jag är likadan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla