Offline o’clock

21:30 2016-03-14

Okej. Så här är det;

Jag sover med min mobil. Lägger mig 23.00 men somnar runt 00.30 pga FINNS JU SÅ HIMLA MYCKET ATT LÄSA.

Det vidriga är ju att sömnen drabbas av det här. Och där med förmågan att tänka klart. Det här har If uppmärksammat, och det är i samarbete med dem jag skriver det här inlägget.

I två veckor, med start idag, utmanar If mig och dig att gå offline från 22.00 på kvällen till 06.00 på morgonen. Alltså: inga mobiltelefoner eller läsplattor, ingen Facebook, Instagram, Twitter eller Snapchat, och inga datorer eller YouTube (inget med en skärm och uppkoppling för att vara tydlig).

Se det som ett slags experiment. Vad kommer att hända? Kommer du bli uttråkad? Blir det svårare att hålla kontakten med dina vänner och följare? Eller kommer du hitta andra sätt att hålla din hjärna sysselsatt, nya metoder för att slappna av och som ett resultat vakna upp mer utvilad?

ÄR NI MED MIG?!? Klarar vi det här?! Publicera era resultat här i kommentarerna eller under #offlineoclock

Bild 2016-03-08 kl. 23.44 #4

 

7 kommentarer | “Offline o’clock”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Carin skriver:

  Bra grej! Heja dig!!

 2. Emma skriver:

  Oopppppssss en snap 00.01 hahaha <3

  1. Hanapee skriver:

   JAG BÖRJADE IDAG……

 3. T skriver:

  Vi kör inga mobiler i sovrummet! Skaffa en gammal hederlig väckarklocka så funkar det. Bra för sömnen och samlivet!

 4. sandra skriver:

  jag är med!!!! SÅ bra! jag tog bort instagram och facebook från mobilen för några veckor sen, gjorde fan under bara det, så mycket meningslöst scrollande jag håller på med. det första och sista jag gör på dagen…….

 5. Sofia skriver:

  Jag anar ett sammarbete med Alex och Sigge framöver i och med er gemensamma sponsor. Kanske är du den framtida tredje parten?

 6. Anna skriver:

  Tanken är god – men jag måste ju få läsa innan jag ska somna! Böcker då, sociala medier och sådant klarar jag mig gärna utan. Men läsplattan, nä, det blir svårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp