Hår och känslan av att något måste hända

09:22 2016-03-16

img_4407.jpgimg_4408.jpgimg_4406.jpg

Hittade tre bilder med exakt samma min i mobilen från gårdagen när jag var nyfriserad voff (känner mig alltid som en hund när jag skriver ”nyfriserad”). Gick som vanligt till Hillewi på NOVO och blev 200% nöjd. Hon klippte av nån cm, fyllde i utväxten och frifärgade fler ljusa kalla slingor och gjorde en sån jävulskt härlig blow out.

Mmmmmmmmmmm.

 

Idag är det onsdag och jag mår jätteilla och känner mig lite …deppig. Illamåendet tror jag kommer från att Martin bergis har smittat mig med nån dagisbacill(…) eller att jag drack 3 öl igår? Eller att jag tränade (OCH SLOG MITT REKORD PÅ 5 KM!!!). Deppigheten kommer nog från:

 

  1. Saknar min familj som nyss var här. ”Man saknar inte kon förrän hon lämnat båset” sa pappa i telefon i söndags.
  2. Känslan av att NÅGOT MÅSTE HÄNDA

 

…Den där känslan av att något måste hända är min värsta. Hade ju den i typ 8 månader 2014-2015. Läskigt. Aja. Får väl göra så att något händer då? Typ pluggresa.

Har funderat på att åka till USA igen och göra något. Typ maj-juni. Har ni några idéer?!?

23 kommentarer | “Hår och känslan av att något måste hända”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    ÅK! New York funkar alltid i min mening. Även om man redan har varit där. Går ju inte att få nog av den stan. Ibland har ju flygbolag väldigt billiga resor dit om man har lite stramt i plånkan! Annars åk vart fan som helst. Behöver inte va långt. Bara för att komma bort och känna att något bryter av mot vardagen. Åk själv med, skitskönt att vara lite ifred och fokusera på sina tankar och bara njuta av att vara. Det gör jag ibland :) KRAM!

  2. Emilie skriver:

    Är så väldigt asnyfiken på spring-rekordet!!!! Har precis börjat springa och helt plötsligt blev bara nyfiken på allt som har med det att göra hehe

  3. Frida skriver:

    Åh, var är din kappa från? ??

  4. Anna skriver:

    Tips: Utforska Europa! Kortare resa, möjligt att ta tåget, sjukt många spännande städer och *nyare* intryck än Amerika, som vi ser överallt i populärkulturen. Obs vill ej vara killjoy, men vi måste faktiskt börja hushålla med flygplansbränslet.

  5. Linda skriver:

    Känner exakt likadant! Låt oss dra iväg och va med om ett äventyr

  6. En annan Sandra skriver:

    Åh gud känner så här i perioder jag med. Hade ju varit helt underbart om en var en sån som bara kunde vara nöjd liksom!! Det brukar alltid sluta med att jag flyttar lol men att resa är ju direkt en humörhöjare. Sen om en är borta en längre tid slutar det kanske med att en längtar efter vardagen ändå? Speciellt om en reser ensam? Klarar typ att vara utan min kille i typ en vecka sen känner jag av saknaden haha

  7. Sandra skriver:

    Kommentar från din snapchat!!! Finns allergivänliga katter! Kolla upp rasen sibirisk katt. Superfina, ser ut som en blandning av norsk skogskatt och maine coon. Min familj består bara av allergiker (päls, pollen, gräs osv osv) och det funkar fint fint. Märker aldrig av katterna och andra allergier blir inte värre. Dyra då det är en raskatt men SÅ VÄRT. Tips tips!

    1. Arg pälsdjursallergiker skriver:

      Allergivänlig betyder bara att de har lägre halt allergener. Så en liten del allergiker som kanske inte har så allvarlig allergi känner eventuellt inte av djuret. Blir alltid så trött när jag säger att jag är allergisk och folk ska hålla på och tjata om att deras hund/katt är allergivänlig som om det är helt safe då. Så klappar man lite och nån timma senare är jag helt röd, svullen och kan inte andas. Sorry för rant men får lite panik av det ordet.

      1. Sandra skriver:

        Absolut, men många allergiker klarar av dessa katter galant. Inte alla, men många. Har kompisar som tyvärr känner av dem, och kompisar som kan ha min katt i ansiktet och inte känna av allergin alls, trots riktigt kraftig allergi mot pälsdjur (typ börjar klia om hen är hemma hos någon med hund/klappar en hund). Hur påverkad man blir beror på katten och personen, och enda sättet att se om det funkar är att umgås med ett sibirisk katt.

        http://www.sibiriskkatt.se/allergi-testhem/

  8. Sofie skriver:

    Asså ditt hår är så perfekt!

  9. Pauline skriver:

    Vad lik Arya Stark-skådisen du var på första bilden! Snygg frilla :-)

  10. kikki titti skriver:

    tack behövde någon som log snällt mot mig idag pga mår pizz so thenk ya ???

  11. Charlotte skriver:

    Jag känner också att något måste hända. För mig kom det med åldern, jag är ett år äldre än dig och för typ två år sedan kom den här känslan för mig. Jag har också varit ihop med min partner länge (9 år) och i somras gifte vi oss. Det var liksom en sån grej, NÅT måste hända så vi gifter oss. Känns lite som att sitta i ett åldersvakuum? Att jag känner mig fortfarande ung och vill inte skaffa barn än utan vill resa mer, hänga med kompisar, gå på krogen osv. Samtidigt som jag känner att jag är äldre också och kanske inte uppskattar det på samma sätt längre och då kanske det är dags att skaffa barn? Vi pendlar stadigt sedan ungefär ett år tillbaka på;
    1. Köpa större lägenhet (när vi spårar: villa)
    2. Skaffa barn
    3. Flytta utomlands
    För något måste liksom hända! Har gjort massa småsaker som dämpar behovet för stunden som typ att klippa av 3 dm av håret, färga det i en helt annat färg, säga upp mig och skaffa ett annat jobb. Varför är det såhär? :( Tycker det är en jättejobbig känsla.

  12. Emelie skriver:

    Har också haft den där jobbiga ”något måste hända”-känslan, det liksom kröp under skinnet på mig.. Så i somras bröt jag upp ett treårigt förhållande med mitt ex och flyttade hem till födelseorten, och helt plötsligt kändes allt bra igen. Så för mig var boven ett förhållande jag inte ville leva i. Hoppas du hittar vad du behöver förändra snart, det är en jobbig känsla att gå omkring med!

  13. Kristina skriver:

    Örhängena!!! Var är de ifrån?

    1. Hanapee skriver:

      Tackaaarrrr! De är från & Other Stories… Där jag verkar köpa 90% av alla mina grejer just nu. Ops.

  14. Lollo skriver:

    Alltså Master! Du är perfektion!

  15. Elin skriver:

    Men guuud vad snygg du är i det håret!!
    Lider förövrigt ständigt av ”nä nu måste det hända något”-känslan, senast onsdag för en vecka sen. Då bokade jag en sista minuten till fuerteventura och åkte torsdag morgon (det är lyxen med att vara student, flexibelt schema). Sen kom jag hem på söndagkvällen och i måndags bara: och nu då??? och jag bodde tex i barcelona en termin 2014, i chile ett halvår under 2015. och ändå känner jag nu att: det händer ju iiiiingenting. haha vad är det för fel på en?! håller med om att det kan vara en ganska jobbig känsla, fast samtidigt är det ju rätt härligt att man är sån också, man får ju vara med om väldigt mkt roliga saker i livet när man ständigt måste se till att det händer något!

  16. Emma skriver:

    SÅ lik en ung Susanne Reuter på första bilden?!?! Dvs skitsnygg

  17. Thea skriver:

    alltså jeansen! <3 vart har du köpt dem? Älskar!!!

    1. Hanapee skriver:

      Tack thea! De är köpta på Monki i höstas :)

  18. Tiff skriver:

    WOW Master!!! Måste ba säga hur ssssnygg (!!) du är och hur kul det är att du uppdaterar lite oftare igen! Kramiz

  19. Lina skriver:

    SÅ SÅ fin du e!! plus älskar din uppdatering om lite *gott å blandat*. En favorit om dagen e ju också att kolla din snapstory! life. Hur som; plugga Spanska i Barcelona i höst!!!!!!! Inte så långt hemifrån och man kan åka hem å familj kan komma ned å hälsa på. Vill åka med någon jag känner till sedan innan men har ingen kompis som kan åka iväg i höst (</3) sååå åk till barcelona i höst!!! plus jag kan flytande spanska så kan vara din tolk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG