Röker en morot

22:56 2016-03-10

Bild 2016-03-10 kl. 22.49 #3

Jaha hej igen,

PMS-helvetet fortsätter. Höll på att bryta ihop totalt när låssmeden ringde idag (vi har satt in ett extralås efter ett inbrottsförsök) och kaxade sig mot mig för att jag inte betalat ännu.

Problemet var att låssmeden kunde bara ta cash pga hade glömt kortbetalaren. Vem fan har 3000 i kontant hemma? Efter ett inbrottsförsök dessutom?

Detta kanske är överraskande för er; men jag är ju verkligen ingen bråkig person överlag? Bråkar aldrig med folk jag inte känner (om jag inte är packad och det är killar som beter sig illa). Men här var jag på gränsen till bråk med okänd person.

Löste sig iaf. Såklart. Folk ÄR ju bara folk. Och det mesta går med lite välvilja och totala utpsykning i form av min otroligt dryga passiva agression som ser ut ungefär såhär i text:

” :-) ojdå vad tokigt det kan bli att man köper en tjänst och vill betala med tjänstepersonen glömmer kortbetalare och sen får man skäll för att man inte kunna betalat, jaja så kan det va ibland! :-) :-) :-)”

 

I övrigt fortsätter ommålningen av vårt lill-rum. Det blir superfint och Anton är såklart jätteduktig och jättenoga. Jag spänner näven och försöker göra så gott jag kan.

Måtte det bli klart till i morrn då min brorsa ska sova där. Lillisen.

 

Sov gott,

Kaxiga morotsrökarn

 

10 kommentarer | “Röker en morot”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. PMS-podden skriver:

    Fina fina du! Äter du några vitaminer, tillskott eller medicin för din PMS? Loggar du? Stor kram och vi VET hur det känns. Puss också, snart är det över – du är bäst!

  2. Emma skriver:

    Inbrottsförsök????????? Vaaaa sluta vad hände hur märkte ni det

  3. I skriver:

    Vår flyttfirma ”glömde också sin kortläsare”.. Tydligen ganska vanligt pga cash.. Se alltid till att få betala med kort om ni vill & ta kvitto! Hen får väl åka tillbaka och hämta den om hen glömt den. Icke Sant? Knäppt!

  4. Linnea skriver:

    MEN HALLÅ vadå inbrottsförsök!? Du kan ju inte bara slänga in det sådär casual!!! Eller ja, jag förstår iofs om det kanske är känsligt… MEN ÄNDÅ!

  5. Stina skriver:

    ELLER HUR BERÄTTA MER?! Hur märkte ni? Hur mår ni? KAN NI SOVA?! Ska flytta till Stockholms innerstad om en månad och det är sådant jag fasar för! Enda som kan lugna mig är mer info. MASTER BERÄTTA!

    1. xx skriver:

      Stina: Du behöver inte alls vara orolig! Det är väl typ bokstavligt talat en på miljonen att det skulle hända just dig. Alla portar i innerstan har kodlås (mest pga att hemlösa inte ska hänga där, hemskt nog?). Och om någon obehörig skulle ta sig in i porten så är nog risken att dom skulle välja just din dörr väldigt liten. Jag kan tänka mig att inbrottstjuvars ev urval baseras på att dom vet att det finns good stuff i lägenheten, typ genom att ägarna är offentliga personer eller ba rika.

  6. Johanna skriver:

    Ofta att inte låssmeder och flyttfirmor skickar faktura? :S

  7. Mi skriver:

    MENVAAAA vad hemskt!?!?!?! min största mardröm att någon ska försöka med det, berätta, undrar samma som ovan hur mår ni, kan ni sova etc:(

  8. xx skriver:

    Skaffa säkerhetsdörr?!

  9. Anna skriver:

    Hoppas du tog kvitto!!! Anledningen att man vill ha cash är för att skattefuska…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg