Min fredag dårå

10:29 2016-04-02

   
    
 
HEJ AMÖBFÖDOR

Wow, vilken spontan men HÄRLIG fredag jag hade igår. Och nu ska jag berätta om den för er tänkte jag. Ok, inget speciellt så ha inte för höga förväntningar…

Meeeeen började med att jag gick från jobbet vid halv fem och det var soligt ute. Njöt. Mötte upp Frans på en öl och whiskeydrink på Nöjesguidens event på nyöppnade SCANDIC CONTINENTALs terass på åttonde våningen. Alltså det stället ett hett tips från HP till er om ni vill dricka drinkar i sol och härlig miljö. Fick största sommarkänslorna hittills i år.

Sen åkte jag förbi min beztis Johannas glassiga pr-jobb och plockade upp henne för att åka mot…. 

…HÄKTET! Alltså restaurangen/baren. Där jag hänger varje helg numera? Men det är ju så otroligt bra där. Åt, som ni ser på bilden, en sjukt god röding med friterat laxskinn(!) och så en flarra fet vin till det.

Mmmmmmmmmm.

Slut på berättelsen om min fredag. Råkade bli sent pga mötte upp fler kompisar och blev hetsad till drinkar……….. Och nu är min fråga till er: kan man träna bakis? 

Alltså bakis som i ”lite trött och ont i huvet”. Kan man springa då? Eller kommer man… Dö? 

PUSS!!!

10 kommentarer | “Min fredag dårå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lovisa skriver:

    Haha, ligger i soffan och tänker exakt samma tanke i detta nu! Men med tanke på min dåliga karaktär som gjorde att jag hamnade här i första hand så kommer jag väl snarare ha plöjt 8h av valfri Netflixserie när dagen är slut…

  2. beccis skriver:

    ja man kan träna bakis!!! lyssna på kalle wahlström. Det kanske inte blir din bästa träning i världshistorien men träna kan du

  3. camilla skriver:

    mmmm vååÅÅÅÅR!
    och ja, du kan träna, men det är (fysiskt) ”värdelöst” (mvh ingen kognitiv auktoritet i ämnet)

  4. Ellen skriver:

    Hört att d ej är bra!!! för att kroppen måste återhämta sig efter alkoholen, så om man tränar blir det för mycket för den!!<3

  5. Sara skriver:

    Hej! Jag är, precis som du verkar vara, en person som blir sjuk extremt ofta. Därför är mitt tips; träna ej! Jag har märkt att mitt immunförsvar blir sjukt dåligt när jag är bakis och i kombination med träning blir jag typ alltid förkyld eller värre sjuk.

  6. Ellie skriver:

    Tänker spontant att kombinationen med att du redan behöver dricka mycket vatten på grund av bakfyllan + förlorar mycket vätska när du springer inte kan vara så bra?
    Har själv som regel att jag aldrig springer om jag är bakfull, däremot kör jag kanske lite yoga eller tar en promenad om jag bara har en lättare bakfylla. Tror till och med att Yoga with Adriene har en video med ”yoga for hangovers” på hennes youtube-kanal :)

  7. elsa skriver:

    man kan träna bakis! det kommer inte vara roligaste träningspasset pga just bakishet, men det är inte farligt.

  8. Elin skriver:

    Haha din snapchat är så bra Hanna!!!

  9. Emma skriver:

    Den senaste forskningen i frågan säger att det är lugnt! Syreupptagningsförmågan är faktiskt bara marginellt nedsatt så just löpning funkar bra förutom att en ju lär vara trött och ha vätskebrist. Vid styrketräning är det dock sämre eftersom det ger mycket sämre effekt vid muskelbyggning. Plus att det finns en viss risk att skada sig pga trött men ett lugnt träningspass bakis är bättre än inget alls! :)

  10. Felicia skriver:

    Men åh njuuuutdååå. Vill fan att min fredag idag ska bli så också, mumma.

    Nu till en annan grej som jag vill dela med mig av pga KRÄNKT GÖTEBORGARE, hehehe: Är i sthlm typ once a year, var där förraförra helgen och unnade mig en första utgång i sthlm (ever). Gick till Häktet och tänkte men guu vad trevligt här var, köpte gotte-öl och hängde runt. Mådde tiptop tills en polare gav mig en kaffekopp från ingenstans när jag tjatat om kaffe och jag ”låtsasdrack” ur den på skoj pga spexig person (alltså nuddade inte koppen med munnen). Den stod tydligen på någon hylla vid toaletterna typ 01:30 på natten och skulle la diskas eller något. 3 minuter senare blir jag utkastad och tvingad att betala 35kr kronor för kaffe som jag ska ha stulit medan väktaren och kock/ägare/personal skanderar upprepade gånger ”HÄR FÅR MAN INTE STJÄLA DU SKA BETALA SEN FÅR NI DRA ALLIHOPA” etc.

    Kan tala för mig rätt bra, så väl utanför Häktet borta från festandet och musiken så förklarade jag hur absurd hela situationen var och hur fel allting blivit, krävde tillbaka mina 35 kr och skakade hand med väktaren som bad om ursäkt (tyyyp, dom kan ju va lite torra rätt ofta) och slutet gott allting gott. Jag vet, en petitess med kaffet men det var själva principsaken – liksom att jag blev tvingad att betala för kallt kaffe som jag inte druckit??? Med typ läppstifts-avtryck på kanten liksom, eew. Och rätt allvarligt anklagad för STÖLD??

    Dom har la regler att följa och om det såg fel ut så visst, jag fattar. Men så sjukt tråkigt bara när det spårar sådär efter att jag spenderat pengar i baren och haft jättekul och dom inte lyssnar på mig i två sekunder. Kommer aldrig våga gå ut i sthlm igen!!!! (Skoja).

    Varsågod för novell, men namnet Häktet triggade mig. Hehe. Tror fortfarande jag vill ha hämnd kanske. Får la gå in och rejta dåligt på någon omdömessida istället för att förpesta ditt kommentarsfält.

    xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg