Inatt kl 05:03

21:33 2016-04-03

img_4850.jpgimg_4849.jpg

HAHA VAD GÖR JAG??! Anton visade mig nyss de här bilderna från vår efterfest inatt. Jag somnade alltså på det här sättet?

Minns att jag vaknade och hade så sjukt ont i armarna.

Aja, hade hursomhelst så fantastiskt kul igår! Antons syrra fyllde 34 och äntligen fick man vara yngst på en fest och på så sätt komma undan med sitt stökiga beteende 8-))) (ni som följer mig på snap @hanapee fick en av mina bästa storys någonsin).

Dock är det här med efterfest något man verkligen växt ifrån. Är ju liksom noll nytta? Har det någonsin kommit ut något gott ur en efterfest? Så extremt dåliga diskussioner och redan en ångest över att vara bakis och trött dagen efter.

Fick dock informationen under gårdagens efterfest att killar ökar sitt testosteron genom att käka mandlar. Är säkert lögn. Och varför vill man ha mer testosteron, verkar ju som ett superstörigt hormon. …

Ska googla det hele när jag skrivit klart det här.

Måndag i morrn hörrni. NY VECKA NYA TAG!

Skoja.

7 kommentarer | “Inatt kl 05:03”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nathalie skriver:

    Master! Älskar dina snaps <3
    Har en fråga om din snaps från natten! Du la upp massa snaps på en brud som "stötte på Anton", jag trodde givetvis först att du skämtade i vanlig ordning, men sen var det väldigt många snaps varav på en av dom du du skrev "jävla fitta" om henne, så nu undrar jag om det var seriöst?
    Puss puss du är bäst!

    1. Hanapee skriver:

      TOK-SKÄMT.

  2. julia skriver:

    VAR har du köpt den fantastiska tröjan????? SÅ FIN

  3. Sab skriver:

    Verkar som att du värmer punanin? Ser gött ut.

  4. Emma skriver:

    Brukar aldrig kommentera bloggar nånsin men bara måste, hade en så himla pissig dag igår med bakisångest och hjärtesorg pga idiotkille – MEN så kollar man på din fenomenala snap story och skrattar rakt ut och så känns allt lite bättre ett tag. Kort sagt tack master för att du är så himla bra, sluta aldrig<3

  5. Ellinor skriver:

    Ja alltså den där snap-storyn var verkligen nåt utöver det vanliga må jag säga! Skrattade som fanken. Puss

  6. ellen skriver:

    Angående det där hormonet. Lärde mig nyligen om ett annat hormon, det som får livmodern att krampa ut blodet vid mens, det hormonet påverkar ju självklart också tarmen! Alltså får tarmstackarn att vilja krampa ut allt bajs! Därav mensbajs! SÅKLART.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG