Hemme igen

14:44 2016-06-19

HEJ HEJ

Ok, så jag skulle ha en tv-inspelning med Perfect Day under ett dygn på Gotland men råkade bli kvar till Söndagen. Inspelningen drog ut på tiden och jag hade inget bättre för mig än att stanna……….. Hade nån idé av att ”undersöka naturen” osv. men det slutade med att jag bara sov typ.

Vilket alltså resulterade i att jag inte har några naturbilder alls, men lyckades få lite andra bilder och här kommer dem:

img_1919.jpg

Mmmm barn älskar mig och min lilla panna. Klaras Betty somnade i vagnen med handen runt min… ok lite stageat pga det var jag som la den där också. Men modersklockan bah TICK TACK TICK TACK TICK TACK

img_1920.jpg

På min ”bro” (som vi i Norrland kallar trappan upp till farstukvisten), vid mitt hus, i min stråhatt. Eller ja, mitt och mitt. Kan också ha bott en kvinna som hette Anna i det där huset.

img_1921.jpg

Kärleksparet Klara och Kjells första ögonblicket i deras bod ca 1 mm från havet. Så otroligt fint!!!! Utom vädret då pga storm och jävulskap.

img_1918.jpg

*tänker så bra i natur och hatt*

 

Jahapp! Det var det hele. Mysig helg men skönt att vara hemma. Nu ska jag äta ett ägg, springa lite, göra yoga (kanske) och framförallt JOBBA zzzZZzzz. Har nämligen en sändning på onsdag som kräver mycket planering osv. osv. berättar mer om det i morrn.

Puss rå!

3 kommentarer | “Hemme igen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linda skriver:

    Hanna! Efter att du tipsade om Yoga with Adriene gjorde jag min yogadebut i morse!!! Kände mig som en himla BRA och *mindful* person. (Detta trots att jag har svårigheter redan när det kommer till att sitta som en ”skräddare” pga min vighet och balans är obefintlig). Ska abso försöka mig på det igen. Tjoho! Ser fram emot ny poddis <3

  2. Andrea skriver:

    Älskar att du säger bro! Älskar inte lika mycket att ingen här i Skåne förstår vad jag menar när jag hänvisar till förstutrappan som bron och att det sitter så djupt rotat i mig att jag aldrig kommer ihåg att säga trappan istället.

  3. P skriver:

    Hahaha kommer precis hem från en veckas semester med min kille i Norrland, har varit i Östersund bland annat och åkte ifrån sundsvall idag! Har bott på västkusten hela mitt liv så allt var nytt för mig, även det här med att sitta på ”bron”.. blev så frustrerad på min kille när han sa att vi skulle sitta på bron???? Jag bah vilken jävla bro??
    För övrigt är norrland så jävla fint!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg