Vill du rida häst med mig?

19:11 2016-06-21

ÄLSKADE NI

Jag har en märklig fråga till er. Här kommer den:

Vill ni rida häst med mig..?

Jag växte upp bland hästar och hästjejer som ville leka häst varje rast och få med mig till ridskolor, men jag var alltid livrädd och höll mig undan. Och så sägs det ju att man ska göra grejer man är rädd för, det ”stärker” osv.  Så nu ska jag alltså få rida – med någon av er! TT alkoholfri öl har nämligen ordnat så att jag får rida med någon av mina läsare redan nästa vecka.

Onsdag kväll 29/6 rider vi ut i sommaren! Kul va!

Kommentera här nedan om du vill rida med mig och varför, du kan också tävla på Nöjesguidens sida här, där finns också lite mer info.

GNÄGG!!!!

PS. hoppas verkligen att NÅN vill göra det här med mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Tävlingsregler

– Priset gäller för dig och en vän.

– Du och din vän måste vara minst 20 år för att delta.

– I priset ingår ingen ersättning för resor och boende som eventuellt krävs för att ta del av priset.

– Vinnarna kommer att utses av en jury och beslutet kan inte överklagas.

– Vinnarna kommer att kontaktas via mail från Nöjesguiden.

– Priset är kopplat till en ridtur på Djurgården i Stockholm den 29/6 kl 18:30. Har du inte möjlighet att närvara då erbjuds inga alternativa datum för att genomföra aktiviteten.

26 kommentarer | “Vill du rida häst med mig?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Melinda skriver:

    AAHHH jag vill så så så himla gärna rida med dig! Har alltid tänkt det när ja lyssnat på podden och fattat att du ändå är hyffsat uppväxt med hästar/djur. Är själv tävlingsryttare på medelmåtta nivå (egen häst) PLUS ganska rolig att umgås med. ? VET ATT VI HADE HAFT DET SJUKT ROLIGT ❤️ Kram mastah ??

  2. Öh ja. Jag vill!! Pga du är cool och smart och så äkta och det vore snorhäftigt att träffa dig bara. Vill lära mig av dig o allt. Och jag har ridit sen jag var fem (är alltså 22 + 10 månader i dagsläget), har ägt egen häst i tio år och håller just nu på att rida in min treåring. Kan alltså vara trygg osv i situationen (hoppas och tror jag då). Också att jag är en ganska kul och bra person själv då. Har jag hört. Hej hopp!

  3. Ida Bergdahl skriver:

    Ja? För att det suger att bo i sthlm och att man typ aldrig får se/röra/klappa/titta/nosa på djur. Är lite rädd för hästar för en trampade på min fot en gång, men sen red jag som vuxen för några år sedan och ville typ gråta. Att rida på hästar är alltså typ stört fantastiskt men man får ju aldrig chansen att hitta på dåna ”tokigheter”.

    har gött haaaj /Ida

    Kjam

  4. Amanda skriver:

    Jaaaag vill! Varför? Jaaa varför inte? Men jag tycker väl kanske att jag FÖRTJÄNAR ett så fint pris för jag har precis tagit examen och fått jobb, OCH bokat in mig på körkortskurs. Så det vore helt enkelt att UNNA mig något! Och man ska unna sig. Och så har jag ridit sen småbarnsben, är dock alltid lite rädd, men förhållandevis trygg.

  5. Hanna skriver:

    Ja!! Har typ aldrig ridit heller och skulle jättegärna rida med dig! Också alltid tyckt att hästar är lite läskiga (så stora!). Men älskar djur + natur så det vore ju askul. Så hoppas!!!!

  6. Anna skriver:

    Jajaja!!! (Alltså inte som i ”hahaha” på spanska) Jag vill så himla gärna rida med dig! Älskar de där pälsiga krypen, men har inte ridit sedan jag tog studenten från ridgymnasium för tio år sen. Vill ändå tro att jag är en Mother of Horses och är rätt säker på att de känner det med. Räknar med att det hela avrundas med öl? ;-)

  7. Sofie skriver:

    Åhh jag vill rida! Har aldrig i mitt liv suttit på en häst förut men alltid velat. Vore så kul att få göra det!!

  8. Jonna skriver:

    Men asså!!! Jag är så rädd för hästar.. Eller nej. Jag har respekt för dem.
    Fattar inte riktigt var man har dem? Alltså rent personlighet-mässigt (ej fysiskt, stall *dööh*).
    Så jag vill jättgärna att vi facear våra fears och lär känna hästars personligheter tillsammans!

  9. My skriver:

    Ibland ser jag hästar och blir gråtmild
    Då blundar jag och får upp en fantastisk bild:
    Lilla Nappe på ängarna mig bär
    Jag har ont i röva men känner mig kär
    Det går så fucking fort
    Är lite rädd men inte en lort!!!

    Snälla Hanna låt mig få rida igen
    Är inte *skön* eller cool, men
    Snäll o najs och knäpp
    Så låt mig få rida annat än en käpp (och min kille ;))) Haha skoja förlåt)

    PLEASE!!!
    Fridens liljor
    <3

  10. Cassandra skriver:

    Har ALDRIG suttit på en häst. Men massa härliga, vettiga och inspirerande människor som pratat om hästar i sommarprat ( tex Kristian Gidlund, Sanna Lundell) menar ju att en genom hästar kan finna sin inre ro. Vill så gärna uppleva detta! och åh vad kul att få göra det med dig som är en av mina förebilder! Jag vill! Jag vill! Jag vill!

  11. Lois skriver:

    JAAAA numer gör jag aldrig sånt som är bara kul för mig pga behöver ta ansvar för diverse barn jag fött.
    Behöver FRIHETSKÄNSLA!
    Och vad ger mer frihetskänsla än att rida på en häst (i solnedgång, på en strand)?!
    Lovar att bära vit klänning. Och att inte vara bättre än dig. Fast samtidigt ett jättetrevligt sällskap.

  12. Mia skriver:

    Jaa! Mest för att få träffa hästen. Jag är så jäkla trött på allt snack och blablabla sus och dus. Längtar efter att få titta en häst i ögonen som säger ge mig mat och lite gos så är jag lycklig. En attityd resten av mänskligheten borde ta till sig.

  13. Felicia skriver:

    Ååh jag vill rida med dig!!! Var den där typiska hästtjejen när jag växte upp, men nu är det fan länge sedan jag satt på en häst och hade varit så kul att få uppleva det med dig ju! Puss

  14. Maria skriver:

    Jag vill såklart! Jobbar med att ”rida” fram
    & tbx till Knugliga slottet, men skulle så gärna önska en softish och kravlös tur utan militärer i hasorna.

  15. Frida skriver:

    Åh jag vill verkligen göra detta!!! Älskar hästar så mycket, slutade rida på ridskola för tre år sen bara för jag inte orkade med något när jag typ gick in i väggen av skoltrötthet. Saknar att rida så mycket!!

  16. Mika skriver:

    Ställer upp. Det var längesen jag fick känna det där lyckonervösa häst-pirret! Mmm…

  17. Lisa skriver:

    HOHO! Skrattar högt och NJUTER åt detta inlägg. Var det där ens en fråga? Hur ska man i så fall veta vad av tusen grejer man ska svara och vilket ess i rockärmen man ska dra? Alla ba ”jag har ridit i hela mitt liv” medan jag har nada hästvana. När jag var liten sa nämligen min mamma, eller snarare lovade, att jag skulle få börja rida när jag hade lärt mig simma. Så jag sprattlade som fan där i vattnet tills jag kom framåt och då tog det ändå flera år innan jag äntligen fick gå en kortkurs där jag mest tjuvsmakade på saltet hästarna får (nästan som popcorn?) innan det slutade med att jag blev sparkad av någon bjässe, grät och åkte hem med blodsprängt ben. Hur det här ska locka dig att hänga med mig på en hingst vet jag inte, kanske bara söker medlidande, men att hänga med dig på en pålle är i alla fall topp fem på min skulle allra helst göra nu-lista.

  18. Lisa skriver:

    HOHO! Skrattar högt och NJUTER åt detta inlägg. Var det där ens en fråga? Hur ska man i så fall veta vad av tusen grejer man ska svara och vilket ess i rockärmen man ska dra? Alla ba ”jag har ridit i hela mitt liv” medan jag har nada hästvana. När jag var liten sa nämligen min mamma, eller snarare lovade, att jag skulle få börja rida när jag hade lärt mig simma. Så jag sprattlade som fan där i vattnet tills jag kom framåt och då tog det ändå flera år innan jag äntligen fick gå en kortkurs där jag mest tjuvsmakade på saltet hästarna får (nästan som popcorn?) innan det slutade med att jag blev sparkad av någon bjässe, grät och åkte hem med blodsprängt ben. Hur det här ska locka dig att hänga med mig på en hingst vet jag inte, kanske bara söker medlidande, men att hänga med dig på en pålle är i alla fall topp fem på min skulle allra helst göra nu-lista.

  19. Amanda skriver:

    Alltså DRÖMMEN att få rida mitt i Stockholm! Lever för att få träffa djur (+ din podd) så detta hade kanske blivit min bästa onsdag i livet. Har dessutom svinjobbigt möte med läskiga personer på onsdag förmiddag så skulle behöva en liten morot. Har egentligen inte ridit alls, har liksom tre syskon med femhundraelva aktiviteter var så häst kom inte riktigt på fråga. Oh please let this happen!

  20. Lisa Fröjd skriver:

    Hellu hanapee! Jag tycker faktiskt att jag borde få rida med dig för att :
    1. Jag har aldrig ridit!!!! Om det inte räknar med en liten gång på skansen då jag satt på en ponny och blev ledd av en trött dam i 65 årsåldern.
    2. Tänkte precis på att jag borde bli lite mer modig och träffa nytt folk (nytt folk = du!!!!!!!!)
    3. Jag är ledig på onsdagar så det är ju perfekt!!!!!!
    4. Kanske vi kan ta en öl sen och snacka om…..om….typ öl? Hehe. Och feminism, nagellack osv.
    5. Skulle typ helst inte ens ta med en kompis så att du och jag kan rida in i solnedgången tillsammans! (Hahahha jag e ej en besatt stallet! !!!)

    Pusssss
    Hoppas jag vinner
    Mitt hästhjärta brinner

  21. Lisa Fröjd skriver:

    Haha vill bara förklara att jag menade besatt stalker men mobilen autokorektade vilket iofs blev stallet och det var ju passande!!!

  22. Anna skriver:

    HP! Jag, hästentusiast MEN på avstånd med mesta erfarenhet från Spirit-filmen och Skansen-ridning och min bff Amanda, forna hästägare och sån där riktig ”stalltjej” med halm i håret (typ, OBS lovas att tvättas innan onsdag!) är RIKTIGT sugna på en ritt med dig. Utlovas: skönt häng, delad hästrädsla från min sida (som kommer att övervinnas), hästexpertis från Amanda och riktigt mkt beröm för allt du gör. Hoppas vi stöter på Martin & Guran!

  23. Felicia skriver:

    Åh ja! Jag och min vän har pratat om detta i ÅR men aldrig tagit tummen ur röva och fixat. Ridit i 10 år (ignorera det faktum att det var 8 år sedan dess) så lovar att finnas där för support och stöttning om det blir läskigt för dig.

  24. Emma skriver:

    Jag vill sååå gärna. Älskar hästar (lever för dem i princip) och skulle bli så lycklig av att få göra detta med dig. De bästa av 2 världar i 1 värld tillsammans <333333

  25. Astrid skriver:

    FÖR VI SKULLE HA SÅ JAVLA KUUUL! Speciellt eftersom jag inte kan rida så bra, så då kan du få skratta åt mig när jag ramlar av. Haj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG