133. Fingerboard i röva

23:53 2016-06-20

YES! Riktigt bra avsnitt om:

Martins orimliga höjdrädsla, Hannas besök på Gotland, känslan av att vara den som är ”peppad på sprit”, otrohet, folk som vill bli delade och finns det NÅNSIN ”renhet” i förhållanden?

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Acast och Podcaster. Rider du på får, samlar på prydnadskuddar och älskar Lasse Åbergs porslin? Tryck då play nedan:

8 kommentarer | “133. Fingerboard i röva”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Fint du pratade om fredagspodden, satt precis som du och hade sån fruktansvärd ångest över min egna relation. Nu mår jag bättre. Thank u Master<3

    1. Hanna skriver:

      Här är en annan Hanna som uppskattade dina tankar kring otrohet. Blev inspirerad av att du försökte hålla dig till vad du själv ”egentligen” tycker (i den mån en någonsin kan veta det), jag känner igen mig väldigt mycket i att det är lätt att låta någon annan definiera saker och ryckas med i det (speciellt när det en själv tycker kanske är lite mer… okonventionellt…) – trots att jag egentligen vet att jag själv står någon annanstans i frågan. Kändes också fint vad du sa om ”förståelse för mig själv” – jag tror det är dödsviktigt och såååå relaterat till förståelse för andra.

  2. Julia skriver:

    Åh Hanna jag tror du skulle gilla albumet Woman av Rhye, gjord av en Kanadentisk?/Dansk duo. Börja med låten The Open.

    Ps. Hehe Rasmus från Rita är med i videon till låten The Fall, lite kul ändå :’)

  3. anna skriver:

    Så bra som vanligt!! En liten grej dock, tycker det är synd att inte Martin ”släpps” in i diskussionen om otrohet, märker det ibland när du Hanna blir väldigt inne i något och det förstår jag verkligen men blir så synd när man gärna vill ha en diskussion och fler olika perspektiv. Det är då ni är som bäst!! kram

  4. B skriver:

    Relaterade mycket till det där med folk som liksom inte är lika entusiastiska som en själv eller vad man nu ska säga. Kan bli sjukt irriterad på folk som inte kan skita i sina måsten ibland till förmån för lite skoj. Måste inte vara att dricka heller utan i allmänhet. Fast mest sur blir jag nog när någon går hem tidigt från fest pga ”borde gå upp tidigt imorgon” hehe.

  5. Sofia skriver:

    Håller med dig angående Hannah och Amanda! Älskar dem och fredagspodden men de är ju ofta väldigt svartvita, ”såhär är det”, vilket också lite är charmen ibland? Nu har jag aldrig blivit bedragen och aldrig varit i den typen av ordentlig relation (så svårt att veta om jag egentligen känner som jag tycker) men jag tycker verkligen inte att otrohet är oförlåtligt. Kan störa mig på att det alltid läggs fram som det absolut värsta en kan göra mot en partner, när så mycket annat enligt mig är mycket värre. Att åtrå andra människor är ju bara naturligt, det som är oförlåtligt med en otrohet är väl lögnen. Att gå bakom partners rygg. Är ju en himla skillnad mellan att råka hångla (även ligga kanske?) med någon på en fest och erkänna direkt samt att ha en relation med en annan under längre tid, gömma mobiler och hålla på.

    Aja, summan av den långa kardemumman är helt enkelt att jag tror att precis som du sa i podden, det faktum att ni kan ta er över sånna saker är det som gör er starka. Se varandras brister och förlåta. Alla gör fel under 11 år.

  6. sofie skriver:

    Mycket hög igenkänningsfaktor på avskyn mot folk som inte vill kröka. Ständig rädsla för att framstå som alkig när man alltid är den som föreslår att ”vi borde öppna en flaska till”. Vill ju bara att det alltid ska vara så jävla kul som möjligt.

    Psykoanalys: Vad flyr man ifrån osv.

    1. Hanapee skriver:

      v e r k l i g e n !!!!!!!!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg