Beställt två par sneakers

16:30 2016-07-11

Sånt här gör jag på sommarnätterna då jag druckit kaffe alldeles för sent alt. funderar på döden och inte kan somna – JAG NÄTSHOPPAR.

Inser att jag bör sluta, men det är något som verkligen lättar mitt sinne och gör att jag bara flyr in i vår kapitalistiska tid utan att behöva tänka på saker som är tunga.

Vidrigt.

Men skorna är fina i alla fall. Och det får vara det som räknas just nu.

KLASSISKA Stan Smith med kardborre, ursäkta men säg ett tillfälle när jag INTE kan ha dem? Nä precis. Och leopardisarna(?) har jag kollat på sen år 2014 då Linso var ihop med en kille som jobbade i sneakersbutik och skulle ”fixa” dem åt mig, men gjorde det aldrig….

Tur att det tog slut.

LOL.

 

Puss alla!

8 kommentarer | “Beställt två par sneakers”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. H skriver:

    Sååå hej master. Din och Martins podd är typ en av mina bästa grejer när jag är ångestvriden, ni får mig att må så bra men jag vet inte vrf men tack för det iallafall!!

    Kan vara därför jag gled in på din blogg nu då jag började må väldigt dåligt över en grej som jag tänkte att du som är så klok hade något bra råd för.

    Jag är alltså och studerar franska i Frankrike och i min klass fanns en Mexican som är typ 39 själv är jag 18. en natt när jag var rätt salngsberusad stötte vi på varandra och började snacka på en bar. Det var en otroligt fin pratstund om livet, våra olika länder, korruption osv. jättetrevligt verkligen.

    Dagen efter lämnar han skolan för att fortsätta sin Europaresa men nu skriver han till mig att han kommer och hälsar på mig i Sverige och nu känns allt så jäkla obekvämt helt plötsligt, speciellt då han använder ord som ”thanks beauty” och ”kisses”.

    Notera att verkligen ingenting har hänt mellan oss det skulle jag aldrig vilja trots full. dock kan jag ha sagt något på fyllan som ”du borde verkligen besöka Sverige elr nåt”.

    han har inte varit annat än snäll men jag inte hjälpa att må dåligt för detta, att han tydligen ska komma. Vad fan ska jag göra? vill inte va en bitch som blir oskön när hon inte är salongs…

    Ok fattar jobbigt för dig när läsare förväntar sig ”svar” men kallar man sig master så får man räkna med att vi vill ta del av din klokhet.. ;-)

    1. C skriver:

      Hej H!!
      Nu är jag ju inte Hanna men känner igen detta såå mycket, så därför tänkte jag bara säga några ord. Hoppas det är okej!
      Vill först säga att du inte är skyldig denhär killen någonting. Ni har träffats på en fest, ni pratade och hade trevligt men mer än så var det ju inte. Kom ihåg det, att bara för att han har bestämt sig för att komma till Sverige och skriver att han vill träffa dig, så är det inte något du behöver göra. Så som jag fattar det så hade ju denhär mannen fått mer utav att ni träffats än vad du fått. Så, jag tycker att du ska skriva till honom och antigen säga att; tyvärr har dina planer ändrats och du kan inte ses eller att du faktiskt tar ansvar över situationen och säger att det inte är okej att han tilltalar dig med ord som du inte gillar och att du inte vill träffa honom eftersom att du uppfattar hans intentioner som obehagliga.
      Och för att du säger detta så är det inte så att du är en bitch, det är liksom omöjligt att vara eftersom att det han gör mot dig är äckligt och obehagligt. Du är inte en bitch för att ni var salongis på en fest och pratade och att du nu inte vill träffa honom!!! Verkligen verkligen inte!

      Jag vet inte om mina ord hjälper, men jag känner igen mig så mycket i det du beskrev och jag har allt för många jävla gånger gjort saker för att behaga en jävla kille när jag egentligen inte velat. Du är aldrig aldrig aldrig dryg för att du sätter ner foten vid dina egna gränser, det är istället det bästa du kan göra!!

    2. S skriver:

      Hej H!
      Håller med C i det mesta hon skriver. Även om man känner sig lite ”tråkig” (vilket man inte är, men man är ju uppfostrad till att vara en people pleaser och allmänt snäll antar jag) genom att säga nej till killlen så är det så mycket bättre att välja alternativet att faktiskt stå upp för sig själv. Det är ju det du egentligen vill, och det du alltså borde göra. Och igen, du är inte skyldig honom NÅGOT.

      Själv fick jag en italienare på besök i en vecka eftersom jag inte kunde säga nej. Tyckte det var skitjobbigt och hade i princip ångest hela tiden, speciellt med tanke på att han nog förväntade sig nåt mer mellan oss. Nej det blev bara fel. Det är fint att man inte vill såra någon, men tycker det är dags att man står upp för en själv istället för att pleasa någon annan. Bara gör’t och du kommer må bättre i slutändan!

  2. pelle skriver:

    That kardborre tho! Måste fan köpa mig också!

  3. Sophie skriver:

    Men snygga!

  4. Jennifer skriver:

    Det är så befriande. Något som är nästan än mer befriande är att veta att det finns andra som gör likadant.
    Tack för en bra och personlig blogg (och podd).
    Heja dig! <3

  5. Thea skriver:

    Kan du inte tipsa om fab sandaler också!?
    plizzzzz

  6. Malin skriver:

    Förra natten nätshoppade jag bort min dödsångest, inatt läser jag din blogg istället. Inte lika kostsamt men ack så botande. Thank you master H! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg