HEJ FRÅN STUGAN och fråga till er

20:24 2016-07-22

Bild 2016-07-22 kl. 20.16 #5

 

ÄLSKADE NI,

Det blev podinspelning idag ändå. Även om den bröts efter 30 minuter och jag satt och höll en monolog för mig själv med enbart könsord. Jaja, just nu är den på klippning hos vår klippare <3Johan<3.

En annan Johan är förresten här på besök här på torpet den här helgen. Det är Antons (och min) polare alltså. Hittills har vi hunnit tränat, ätit bananpankakor och badat tunna…. Så otroligt instagramvänlig livsstil?

Jag har börjat filma lite med vår bra kamera här på semestern också. Tänker att det kanske skulle vara kul och göra ett typ av…. klipp? Dvs. rörligt material. Man måste ju HÄNGA MED I SVÄNGARNA.

Plus att jag märker ju att vi har fler podlyssnare än bloggläsare. Betyder det att bloggar är på väg att dö ut? Synd. Eftersom det är så kul att skriva och bra att läsa. Och att jag tjänar pengar på att skriva. Men får väl försöka tjäna pengar på rörligt material.

VAD SKULLE NI VILJA HA FÖR RÖRLIGT FRÅN MIG? Vloggar(haha), information, pranks(skoja), tankar, åsikter, outfits? Nåt annat? Kanske ska specialisera mig i något?

Btw LÄSTE ju förresten nånstans att all information vi tar del av kommer vara rörlig inom de närmsta 10 åren. Dvs hela facebookflödet kommer vara rörligt, all nyhetsmedia, sajter etc. Men det kanske inte behöver vara dåligt. Eller lite kanske. Eftersom dEt SkriVnA oRdEt äR jU sÅ hÄrLiGt.

Aja.

 

Mvh

Snart 30

 

25 kommentarer | “HEJ FRÅN STUGAN och fråga till er”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Malin skriver:

    JAAAAAAA, starta youtube-kanal! Vloggar hade varit jävligt kul, tänker att det blir som din snapchat fast bättre pga längre klipp :’)))

  2. MK skriver:

    Älskar när du periscopar eller snapar, så ba vardagligt häng typ? <3

  3. Ellen skriver:

    Jaaa det vore ju skitroligt om du vloggade!!

  4. Anna skriver:

    JAA, tankar och så vore intressant!

  5. Lisa skriver:

    NEEJ! Blir så ledsen om det skrivna dör ut. Ogillar det *rörliga* för vill inte ha ljud på bland fölk. Slita aldrig skriva! Mvh förändringsfientlig

  6. Hanna skriver:

    Nu kanske jag låter gammal och inte så mkt för förnyelse, MEN jag älskar blogginlägg av den gamla goda skolan! Dvs typ blandning av åsikter, outfits, det här har jag gjort idag, tips på böcker/filmer/skivor etc! Ska jag vara ärlig så är jag alltid lite lat när det gäller vloggar (och pod!). Du är superbra på att formulera dig i skrift Hanna så jag hoppas du fortsätter med det. Gällande antalet läsare så tror jag du hade tjänat på att uppdatera mer regelbundet, typ 1 gång per dag typ samma tid, MEN det ska inte förstås som kritik från mitt håll. Har bara märkt att många bloggare har en tydlig rutin på när inlägg publiceras och att det är nice. Ok ursäkta svammel är lite tipsy men nån slags sammanfattning är att jag älskar din blogg och jag hoppas du fortsätter med det skrivna ordet!

  7. Ulrika skriver:

    Ursäkta om det låter skarpt men jag nästan hatar rörligt material. Tycker videos och poddar liksom tar så lång tid!! Också är det jobbigt om man måste pausa för att ”hitta tillbaka” igen mitt i en mening typ. Sist men inte minst så tror jag också att de flesta uttrycker sig bättre och mer enhetligt i skrift för att man måste tänka framåt lite mer än om man pratar; det ger i alla fall mig en grym upplevelse!

  8. Moa skriver:

    Jag älskar det du skriver!!!! Kollar aldrig på klipp folk gör, tycker det är alldeles för omständigt. Följer iofs bara 3 bloggar ( där du är den jag läst absolut längst mvh härnta-kid). Älskar det skrivna ordet! Hoppas inte skrivna grejer försvinner buhu. Men jag lyssnar iofs på podden också, den ger mig någon slags tanke-ro. PUSSHEJ LEVERPASTEJ

  9. Hanna skriver:

    Älskar att läsa bloggen! vore dock mkt roligare att kolla på vloggar of yours. Typ hänga med diiiiiiiig på staaaaaaan och lite på jobbe och ute på barer och sånt najs. PS älskar podden med, men MÅSTE bara uppmärksamma Martins ”nånstanch? -tj? -ch? -sh? Gud. Kan inte tänka på annat haha. Kjamkjam!

  10. Johanna skriver:

    Gör vad du känner för men jag säger som flera andra här ovanför, fan vad jobbigt det är med rörligt!

    Typ nu, här ligger jag i sommarstugor sängen med sovande sambo, inga lurar inom räckhåll och en alldeles för naken kropp för att traska ner och hämta ett par. Helt omöjligt att kolla klipp då ju. Dessutom tycker jag att många formulerar sig bättre i skrift än i prat! :)

    Och för att inte tala om hur mycket DATA det drar herregud.

    Mvh snart 27 :)

  11. Anna skriver:

    Ogillar också rörligt, tycker det är supertråkigt med vloggar och sånt! Så fortsätt skriva plzz du är grym!
    mvh snart 31

  12. anna skriver:

    Snälla JAAAAA!!! Tycker du borde köra *din grej* i början och göra sånt som du gör bäst, typ sitta och snacka om viktiga eller roliga saker osv (kanske göra Mukbang???) vloggar men också typ get ready with me osv. Man vill ju ha mer av din härliga personlighet så så länge det är mycket *du* kommer jag älska det!!! (fan låter stalkigt av mig men tycker ba du är härlig)

    mvh snart 23

  13. Miranda skriver:

    Fortsätt skriv! Du är så himla klok och rolig och duktig med ord. Skulle vara trist att mista en av mina favorit bloggar.Önskar att du uppdaterade mer *önsketänkande* heja dej och fortsätt med det du gör❤️❤️❤️

  14. Olivia skriver:

    förstår inte alls vlog-hypen, är 100ggr roligare att läsa dina blogginlägg än att titta på någon som äter supernyttig frukost med typ gojibär, MEN det bör tilläggas att jag kommer följa dig oavsett pga obsessed

    puss!

  15. Hanna skriver:

    jag vill ha allt. ge mig vlog, ge mig blogg, ge mig pod. allt du vill skapa. (ropen skalla, aktiv på alla!!) älskar att läsa och lyssna och titta ❤

  16. Julia skriver:

    hahaha skrattade högt åt ”mvh 30”.
    hanna du är så GRYM och jag tror verkligen du skulle sticka ut på ett bra sätt i youtube-svängen. jag älskar vloggar och det nya med youtubers och så, men tycker dom är så jävla MALLIGA och allt fokus blir på så konstiga grejer.. som att man bryr sig om vad människorna gör 24/7? typ ”jag filmar när jag åker bil, äter mat, går på stan och öppnar ett sponsrat paket jag fick på posten” vilket är helt ointressant..?

    det roliga är ju att se det som människan är bra på. i ditt fall att vara ROLIG och KLOK på samma gång, och säga oförutsägbara saker och vara *tOkiG*. i och för sig hade jag kollat även om du filmade vad du än gör för du verkar så jävla härlig, men ja.. jag är lite trött på att youtubers har sån hybris och sätter på kameran vart dom än är?

    Så jag håller med någon som skrev här ovan att det skulle vara nice med en förlängning på dina snaps och periscope. när du typ står i badrummet och sminkar dig och pratar om roliga grejer, á la gammal Gina-style typ. du är så vettig men kan säga vettiga saker på ett roligt sätt. tror det hade varit kul att hitta liksom ”ramar” eller en nisch, som att du har nån karaktär eller alltid är på en viss plats osv.

    aja, detta var ju svårformulerat men nån känsla i mig säger att du kommer göra din egen grej oavsett så jag är inte worried.

    mvh 24

  17. Hanna skriver:

    JA till vloggar!!!!!!

  18. rasha skriver:

    klart du ska. KÖR! fin kommentar från julia ^^

    mvh 27

  19. Hanna skriver:

    Fler krönikor och tankar! Jag lär mig så mycket av att läsa det.

  20. Linda skriver:

    Hoppas SÅ att du vill fortsätta blogga Hanna, för jag älskar bloggen din <3 .. likaså podden <3
    Men visst, gärna lite vloggar ibland också om du känner för det. Vore kul :)

  21. Linda skriver:

    Älskar allt du gör i skrift <3 och ljud <3 och rörligt! Haha. Dina roligaste videos är ju typ när du är hemma och ba pratar med PRIIIICKEN eller spanar grannar på balkongen. Men hade säkert varit kul att följa "mä ut på stan".

    Puss Master / mvh en annan '88:a

  22. M skriver:

    Älska blogg, hata vlogg! Hinner liksom inte lyssna på grejer, känns sjukt osocialt att gå omkring med lurar o går ju ej att ha ljudet på. Hoppas verkligen inte bloggarna dör ut, är typ det bästa jag vet på www.

  23. Kiki skriver:

    JA till vloggar!!

  24. J skriver:

    Neeeeeeej inget rörligt!! Tycker det är så tråkigt/krångligt att jag aldrig aldrig lyssnar/tittar. Scrollar bara förbi och slutar följa om det blir för mycket rörligt. Älskar er podd men tycker ej att den gör upp för bloggen. Älskar den och dig!!
    Som någon annan sa – hata vlogg, älska blogg!

  25. Anna skriver:

    Älskar det vardagliga ~hänget~ på my story och PERISCOPE , riktigt behagligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg