142. Nyspydd och obrydd

17:40 2016-08-31

NYTT AVSNITT! Bättre ljud och perfekt placerad reklam. Nu till största frågan; Finns podden i era appar??? Ser att det varit mycket strul och jag blir GALEN när saker strular. Hör av er!

För den här veckans avsnitt är riktigt bra, och jag håller NÄSTAN på att börja grina, men lyckas ta mig samman. Pjuh. Det här innehåller den:

Vi får äntligen höra ”halsljudet” från Martins mobil – LIVE! Dessutom avslöjar Martin könet på bebisen Josefin har i magen, Hanna har grov karriärkris och så en märklig anekdot från när Martin ser obrydd nyspydd downton abbey -man. 

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Pratar du med växter, samlar porslinselefanter och hatar skor? Tryck då play nedan:

16 kommentarer | “142. Nyspydd och obrydd”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Funkar som alltid i Acast.
  Hallå master, det är min, och alltså även din, födelsedag inom en inte alltför avlägsen framtid (fyller 25, hur hände detta?), och jag har svårt nå jävulskt att skriva önskelista. Kan inte du skriva vad du önskar dig? Du brukar ha så bra listor. Obs är till fullo medveten om att jag är vansinnigt privilegierad som får anstränga mig för att komma på vad jag vill andra människor ska ge mig, och jag ska nog be folk skänka en go slant till något bra ändamål, men något lite fint vill en kanske ha också. Mvh medelklassunge.

 2. Claudia skriver:

  Nix, inget nytt avsnitt (so far)… Använder Podcaster.

  1. Hanapee skriver:

   men för MIG funkar det ju??!?! blir GALEN!!!!!!!!!!!! Testa att uppdatera och testa att prenumerera av och prenumerera om!

 3. Emma skriver:

  För mig funkar det fortfarande inte i appen podcaster och jag blir gaaaalen. Har testat att uppdatera, ta bort, prenumerera igen och gjort om dessa saker ca 172 gånger nu men det funkar bara inte.. ?

  1. Hanapee skriver:

   Har testat att ändra en grej nu! Testa gärna igen om det funkar???

 4. Sofie skriver:

  Använder podcaster och har prenumererat om. Verkar funka för mig äntligen!

 5. Jenny skriver:

  Äsch, jag fyller 31 december och måste säga att det är en fett bra födelsedag! Alltid fest ju! Tänk alla människor som firar iväg raketer för att lilla jag fyller år. Okej, fylla 18 var lite långdraget (läs sjukt jävla långtråkigt i ett halvår) men sen så. OBS att systemet har öppet på nyårafton men inte nyårsdagen.

 6. Johanna skriver:

  Vad är det för reklamer det pratas om?? Är det bara i Acast de finns, för jag lyssnar via Podcasts och har aldrig hört någon reklam…?

 7. Susanna skriver:

  Jag lyssnar i appen BeyondPod och det funkar toppen. Hör inte heller någon reklam?

  Kul avsnitt! Skrattade högt vid flera tillfällen. Ser redan fram emot nästa vecka! ?

 8. hanna skriver:

  MASTER! Skriver till dig pga du är ultrasmart och supercool och megainspirerande osv osv. Jag kommer från en mindre stad och jobbar just nu i en PYTTEstad (alltså typ by) som jag pendlar till varje dag. Har ledsnat på detta pga dels pendling men framförallt ostimulerande jobb. Har därför dragit igång en hel karusell och lyckats bli förflyttad till Malmö istället med start kring årsskiftet. KUL men herregud vad jag också har ÅNGEST. Känns som jag kommer sakna hemma och mamma&pappa och alla mina vänner så himla mycket. Kommer ha möjlighet att åka hem max en gång/månad och förmodligen snarare typ 1 gång var tredje. Hur överlever du din Sundsvalls/Stockholms-ångest du drabbas av ibland? Älskar dig för att du är så öppen och skriver om det så mycket. Vad har du för tips? Behöver ett helt survival-kit känner jag. PÖSS Å KRAM

  1. Anna skriver:

   Åh bra fråga, funderar också mycket över det! Har bott hos mamma och pappa över sommaren och träffat mormor och släkten ofta, och nu ska jag flytta igen och jag blir helt darrig på insidan av att tänka på att vi inte kommer kunna spontanfika och titta på film och äta middag ihop typ fram till jul.
   Å ena sidan vet jag att när vardagen fylls med annat kul så kommer det inte kännas lika jobbigt, men å andra sidan vet jag att de blir äldre och att tiden smyger alldeles för fort, min lilla mormor är urgammal, och att det inte är samma grej att träffas kring högtider som att dricka en kopp kaffe med farsan på trappen en vanlig onsdagsförmiddag. Behöver tips på hur man hanterar det, och hur man kan motivera sig själv att åka hem oftare om man kan.

 9. Frida skriver:

  Kan inte hitta den H-P:'( jag använder podcaster-appen. Alltså den vanliga på iPhone. Nu ska jag lyssna som en som endast äger träskor, shoppar mat på åkern och äter ärtsoppa varje torsdag. Kraaam!

 10. Mikaela skriver:

  Den finns i podcaster iPad, men inte min mobil samsung och då har jag appen podkicker, det har inte funkat på 3-4 veckor. Vill så gärna lyssna på er på vagnen! ❤️

 11. Karin skriver:

  Det funkar för mig nu igen efter att jag raderade och sedan prenumererade igen! Hurra för livet! ???

 12. Julia skriver:

  Så bra podd! Tycker poddarna är så härliga nuförtiden. Så mycket bra och kul snack! Känns som att ni är inne i en riktigt bra period.

  Gillar också att du bloggar så mycket! :)

 13. Isblomma skriver:

  Sitter och myser med podden og varvar ner på nått cafe efter en lång dag (funkar alltid asbra på podcast addict appen!), och känner mig så tacksam för denna podd??? Ni är så jävla bra, din blogg är så bra, vill bara säga tack! <3

  Sände förresten en snapchat till dig av misstag, känner mig jättedum men det var iaf ingenting hemskt, bare en lam bild av en flaska cava haha :))))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg