HP TIPSAR: 2 märken på 1 hår

11:12 2016-08-31

img_5372.jpgimg_5371.jpg

JAHAPP, fick en fråga om mina hårprodukter och här kommer kanske jordens längsta svar?

Under snart 28 år har jag varit en stadig användare av schampo och balsam. Eller ja, föddes ju med en flintskallighet som höll i sig i typ 1-2 år. Men låt säga att jag testat olika schampon och balsam i 25 år…….. TYP.

Och de senaste månaderna har jag hittat de perfekta. Använde ju först Aussie pga doften, och sen Maria Nila som också är grymma, men tenderar att ge mig lite fett hår.

Så för ca 3 månader sen testade jag Exit som också är ett svenskt märke – och bah ”WOOOOW” pga aldrig fått så blankt jävla hår. Blankt och perfekt balans mellan fett och torrt.  Men så, för typ 3 veckor sen var jag hos min fantastiska frisör Hillewi på Novo som bah ”du borde köpa Fibreplex för jag har gjort sån behandling på ditt hår”.

Testade det och skrek nästan ännu högre pga håret kändes så otroligt mjukt och levande. Dock ska jag inte använda just Fibreplexbalsamet varje gång jag duschar håret, så nu varvar jag glatt mellan Exit och Fibreplex :—-)))))

3 kommentarer | “HP TIPSAR: 2 märken på 1 hår”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Moa skriver:

  VAR E PODDEN

 2. s skriver:

  Åhhh så BRA tips!!

  en annan sak:
  jag ringde idag till hälsocentralen och ska nästa vecka komma dit och prata med ngt psykosocialtteam, och sen vidare med läkare osv. Jag undrar — vaaad ska man säga, alltså, vet att du ”sökt hjälp” (eller??) vad sa du? hur får man bra hjälp? Idag sa hon jag pratade med ”ja vi har inga tider denna v, nästa vecka på torsdag kanske går bra? det är ju inte akut” jag ba ..nej okej kanske inte akut —— men jag har ju sjukskrivit mig från mitt vanliga jobb i 3 dagar för att ORKA ringa hit. aja, blir glad av dig, din snap <33 och podden, ciao

 3. Ida skriver:

  ÄLSKAR ATT DU BLOGGAR MYCKET JUST NU!! Lapar i mig varje ord med glädje! Krya på dig master, kommer dock sakna samma uppdatering när du börjat jobba igen hehe. B-) :-((

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG