Bröllis i Västervik

21:38 2016-08-07

img_3359.jpg img_3363.jpg img_3360.jpg img_3364.jpg

HEJ ÄLSKADE

Örnen (dvs jag???) har nu landat i Stockholm igen. Haft två riktigt roliga dagar i Västervik med suuuuuuuuperfint bröllop igår. Är dock helt mentalt och fysiskt slut efter det här. Råkade ju gå ut både fredagen och höll sedan riktigt bra vintempo igår.

Nu ska man ta det lungt ett tag.

I tre dagar.

För sen åker vi på Way out west!!!!!!!!

Måste dock erkänna att jag inte känner mig superpeppad på det nu, meeeen det hinner ju förmodligen ändra sig.

JAHAPP, första jobbdan i morrn efter semester. Ska bli kul ändå? Har förberett så vi kan göra bananpannkakor i morrn bitti för att sprida lite ”skimmer” över måndagen, riktigt bloggigt av mig.

14 kommentarer | “Bröllis i Västervik”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alexandra skriver:

    nej vad är grejen med att inte så många är pepp på wow i år? känner samma! hur kan man inte va pepp på 3 dagars festligheter? kmr ju förmodligen bli det men ändå. TYVÄRR tror jag att det ligger lite i att jag vet att jag kommer må så fruktansvärt dåligt i ca tre veckor efteråt av total utmattning och lever-uppbyggande….. HOPPAS VI SES DÄR!

  2. Hanna skriver:

    Hanna! Kan du snälla fråga varifrån brudens klänning är? Ska själv gifta mig och ÄLSKAR den. Exakt i stil med vad jag vill ha! Puss master

    1. Hanapee skriver:

      JA den är såååå fin! MEN hon hade sytt upp den hos ngn!!!

  3. Linda skriver:

    Ooooh så snygg du var mastah! Älskarrrr 90-talsmodet orimligt mkt. <3

  4. Josefine skriver:

    Åh! Vart kommer den orangeiga klänningen på flickan längst till höger?

  5. Hanneli skriver:

    Hade du ingen bh på dig? :o kändes det inte lite typ ”vågat” på en såpass ”konservativ” tillställning som bröllop ändå är, borgerligt eller ej..

    Menar, i kyrkan får man ju inte ens visa axlarna :P vet att du inte tycker nipples är en ”big deal”, men menar liksom av hänsyn till brudpar och andra gäster som kanske upplever det som väldigt störande att skylta med rödljusen? :O

    Måste fråga Magdalena Ribbing vad hon tycker om detta! Högst intressant! :D

    En fråga till, hur värderar du Magdalenas åsikter/kunskap? Lägger du någon vikt vid hennes ord eller ändrar det inte din uppfattning om vett och etikett? Om hon skulle säga tex att detta var ett opassande klädval, hade du sett annorlunda på ditt val eller hade du bah ”ROCK ON !!!”
    ??????

    1. Hanapee skriver:

      Men va? Värsta jag läst

      1. 12345 skriver:

        Va? Varför var det så illa? Du får gärna utveckla varför detta är det värsta du läst?

        Jag tycker inte alls att det var en konstig undran, då axlar kan anses ”för utmanande” i vissa miljöer, så känns ju bröstvårtor, i alla fall i mina ögon, som steget längre?

        Det hade varit intressant om du istället svarat på frågeställningarna? Alla tänker inte likadant, så om du vill dela med dig av hur du tänkte kanske det kan få fler att förstå hur du tänker. Vi tycker ju att det är intressant ser du, det är därför vi läser din blogg! :)

        1. Linda skriver:

          Troll much?

          1. Är DU ett troll? skriver:

            Måste man trolla för att undra om synliga bröstvårtor har sin plats på ett bröllop?

        2. Hanapee skriver:

          Det är illa eftersom du pratar om mina bröstvårtor som något ”skamligt” eller fel. Det gör mig mer illa till mods än vad jag kan hoppas att bröllopsgäster blev av att se mina (av många fler!) hårda bröstvårtor ute i blåsten. Försök inte dölja klassisk skammande av kvinnor och kvinnokroppen bakom att du vill ha en ”intressant” diskussion är du snäll.

          1. Emma skriver:

            Men alltså, vilket (enligt mig) tråkigt svar från din sida Hanna. Tycker du var fin och struntar fullständigt i om dina nipples syntes eller ej. Förstår till viss del vad du menar, men det kan ju också handla om klädkod och traditioner och inte bara att ”skamma kvinnorkroppen”. Nu vet jag inte vad klädkoden var på bröllopet (om det fanns någon), men det är ju inte så att manliga bröstvårtor hade varit mer rätt än kvinnliga. Männen har ju förövrigt noll frihet att visa mer hud än ansiktet och händerna så de är ju ännu mer bundna än vad vi kvinnor är. Måste dock lägga till att bröstvårtor innanför tyg nog inte är olämpligt enligt någon klädkod, utan snarare din djupa urringning i vissa fall.

            1. Hanapee skriver:

              Riktigt lustigt att du just tar upp ”manliga bröstvårtor”, med tanke på att en av manliga gästerna stod i bar överkropp och serverade drinkar med hurrande bröllopsgäster runtomkring. Men det är säkert som du säger, männen är nog förtryckta i sina täckande kostymer :-(

              Intressant också att du är med och driver fullkomligt banala diskussionen om mina bröstvårtor när du samtidigt konstaterar att du ”struntar i om mina bröstvårtor syntes eller inte”. Om nu så är fallet: fokusera inte på dem.

          2. Emma skriver:

            Jag menade just att ingen var förtryckt i det här fallet, snarare att ALLA måste ta hänsyn till klädkoder, kvinnor som män. Utom den barbröstade bröllopsgästen dårå, haha. Men han kanske inte gick runt så hela bröllopet, förhoppningsvis. Så det jag egentligen försökte få fram med min kommentar var att man kanske inte alltid behöver bli arg och DIREKT dra upp kvinnoförtryckande strukturer, om någon faktiskt vill diskutera med vänlig ton. Men ja, förstår väl samtidigt att du blir trött. Det blir jag också ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla