Röd klänning på bröllop

21:42 2016-08-07

img_3362.jpg

Här kommer bättre bild på klänningen jag hade på brölliset. Jajaja, den är röd och enligt viktig klädkod ska man då ha legat med brudgummen……..

Vilken tur att jag valde rätt klänning dårå

HÖ HÖ

Den är i alla fall från Whyred och jag har en TYP likadan mörkgrön fast med skärp i midjan istället för den där dragkedjan. Mmmm är ngt med tyget jag älskar.

 

4 kommentarer | “Röd klänning på bröllop”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    De enda färger som ska undvikas på bröllop i Sverige (andra ”regler” utomlands) är vitt (bruden har paxat den) och svart (sorg/begravningsfärg).

    1. Hanapee skriver:

      tack för denna viktiga info!!!!!

  2. Stina skriver:

    That awkward moment när jag varit på tre bröllop i sommar där jag i två av bröllopen legat med brudgummen (Mycket längesen dock i min mer vilda singelperiod. OBS! De var ej med samtidigt…).

    Var på bröllopen med min nuvarande sambo. Han vet inget. Så klart. Kändes lite konstigt även om jag har varit kompis med dessa brudgummar långt efter det hände och det inte är konstigt mellan oss. Men ja, kände mig smutsig typ…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla