Martin och Josefins Bo

09:24 2016-08-02

img_3215.jpg

Herregud.

Besökte ju som sagt Martins stuga igår och fick hänga en hel del med hans och Josefins unge. Ursäkta, men hur SÖT, CHARMIG, ROLIG OCH HÄRLIG får en tvååring vara?

Sa ”Hanna” flera gånger, eller ja mer ”Nannaaaa”, tog mig i handen och när vi plockade smultron och tyckte det var helt självklart att jag var hans nya lekkamrat. Sånt uppskattas ju!!!!!!

Ska börja göra pod med Bo istället tror jag.

3 kommentarer | “Martin och Josefins Bo”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lisa skriver:

    Men hur söt!!

  2. Tale skriver:

    :-)

  3. Hanna skriver:

    Hej!

    Jag spenderar likt dig en del tid ute på landet hos farföräldrarna på en gård i norra Skåne. Jag tycker att du verkar ha det så mysigt och njutbart så hade därför tyckt att det hade varit roligt om du skrev ett inlägg med dom bästa tipsen för spel, landet-sysslor, osv. för att tiden bland granarna ska bli så mysig/rolig som möjligt. Lite landet-inspo helt enkelt. ;)

    Känner nämligen att jag inte upplever detta ställets fulla potential… Kram på dig, hoppas att flytten tillbaka till Stockholm inte känns allt för jobbig ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg