148. Tvångsintimitet

09:19 2016-08-02

Vi träffades i Martins stuga i GÖKBÖLE utanför Sundsvall och det blev en pod! Vi snackade bl.a. om:

Martins besatthet av att plocka saker från naturen, bo i liten stad, ångest över ångesten, störiga ungar på badhus, att tvingas hålla hand och massa mer!

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Bär du hatt, äger en skrivmaskin och handlar bara fairtrade? Tryck play nedan:

3 kommentarer | “148. Tvångsintimitet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maddy skriver:

    Tips: om ni någon vecka inte har någon fantasi till ämnen. Ha en frågepodd. Tror det skulle vara uppskattat! :D

  2. Daria skriver:

    Nya avsnitt kommer ej upp för mig i podcaster har försökt att sluta prenumerera och börja igen men hjälper inte:( det senaste avsnittet som kommer upp för mig är 134. Det var jag som kom på det

  3. Emma skriver:

    Lyssnade precis på den här podden och tänkte på den störiga sociala tjejen. Kommer speciellt ihåg en sån här tjej från min barndom. En tjej som i princip trängde sig på mig och min kompis, hon tog för sig som bara den. Förstod inte alls några ”sociala koder”. Men det var ju skitsynd om den här tjejen, hon kom från en familj där hon inte fick nån speciell uppmärksamhet och det var väl därför hon försökte få den från oss. I deras fall var det en fattig familj med ”för många barn”, så hon försökte till och med hänga sig kvar för att få äta middag med oss. Tror du typ inte att det kan va så med de flesta såna barn, att de söker efter uppmärksamhet/kompisar för att de inte får tillräckligt hemifrån. Nu var jag och min kompis inte speciellt schyssta mot henne, för sånt förstod man inte då som 8-åring. :(:(:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla