Tränilito lalala

22:29 2016-08-18

img_3680.jpg

Goder afton

Så här såg det ut efter jobbet när jag tog tag i min PMS som jag tydligen gått runt och haft ett tag nu. Insåg nämligen det när mensen kom idag hux flux några dagar för tidigt.

Man bah ”jahaaaaa!” var det DÄRFÖR allt kändes så hopplöst och jag vaknade arg i morse.

Mitt bästa sen några månader är ju att träna, grina eller skriva (alltså för mig själv) när det känns hopplöst. Alltså, jag vill inte snacka för mycket om träning här pga vill inte hetsa då varenda jävel ju ”vet” att det är BRA att träna osv.

MEN det är också att typ… va snäll mot sin hjärna. Ett tips till er att följa min kollega Brita Zackaris instagramkonto @I_hate_workouts.

Kanske överdrift av mig att kalla henne kollega, men vi ÄR ju det på nåt sätt? Båda jobbar på svt, har varsin blogg, har musklig kille, kommer från norrland… ok de två sista kanske man inte behöver om man är kollegor.

Aja, följ kontot om ni gillar en schysst syn på okravig träning.

OCH PS:
Har ni tips på hur jag blir av med ontet i höger vrist/smalben, HÖR AV ER! Inget på google funkar.

17 kommentarer | “Tränilito lalala”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alma skriver:

    Hallå håpe, länken till kontot är fel! Du har missat understrecken i länken man klickar på till i_hate_workouts! PUSS tack för tips älskar dig inget du gör kan någonsin bli fel <3

    1. Hanapee skriver:

      Tack gulledu!!! <3 <3 <3

  2. Joråsåatteh skriver:

    Men Master, var kommer byxorna från?!?!? Superfina!

    1. Hanapee skriver:

      h&m av alla ställen!!! de har SUPERFINA träningskläder just nu

      1. Antonia skriver:

        Tightsen var asläckra! Hittar inte på H&Ms hemsida dock?? Vilken affär handlade du dem i :-))) *villha*

  3. Sara skriver:

    Trodde du hade korta shorts och knästrumpor… Undrade i typ 5 sek vad som pågick :) insåg sen att du inte hade tappat din snygga stil som tur var!

  4. Emmelie skriver:

    Master!

    Har du fått problem med benhinnorna?

    Finns massa knep att tillgå för att bli bättre. Det första du bör göra är att fixa formgjutna sulor till dina skor!

    Andra saker du kan göra är:
    – Spola iskallt/varmt vatten på benen för att få igång cirkulationen
    – smörja med liniment och linda benen och ha detta över natten
    – inhandla ett sådant där fräsigt blått skydd som ser ut som en strumpa utan fot, ger värme under träningspass som lindrar
    – massera, gör svinigt ont, tänkt sig att du ska trycka ner muskeln bort från smalbenet(där benhinnan sitter) då hjälper du kroppen att frigöra slaggprodukterna som samlats i hinnorna som skapar smärtan
    – vila från aktiviteterna som gör ont, så trist, men har du benhinneinflammation blir det bara värre och värre tyvärr!

    Krya på dig!!!

  5. Sofie skriver:

    Köp en foamroller/låna en på gymmet och rulla lite varje dag :) Gör svinont men såå skönt! Finns massa videos som visar hur man gör!

  6. Lisa skriver:

    Tightsen är ju DRÖM men undrar hur de sitter? Köpte ett par från H&M härom året och de förvandlades till haremsbyxor efter typ två steg.

    1. Hanapee skriver:

      Har tränat med dem 3-4 ggr och hittills sitter de som berget!

  7. M skriver:

    Hallå! Vill bara slänga in en liten kommentar från en ”träningshets”-känslig att jag uppskattar att du skriver som du gör kring träningen!!! Lixom ärligt osv men ändå lite försiktigt, (så uppfattar jag det i alla fall). Så du vet. Tack och puss!

    1. Hanapee skriver:

      oj vad glad jag blev av den här kommentaren! PUSS!!!!!!

  8. malwiz skriver:

    Säger bara en sak: foam roller
    Har exakt samma problem. /springarn

  9. Fredrika skriver:

    Alltså viktigaste är ändå att vila bort benhinneinflammation. Det kommer när man går från noll till hundra med löpning. Det kan sitta i myyyycket längre om du inte vilar från just löpningen! Börja sedan igen försiktigt, gärna inte på asfalt.

  10. Ida Krieg skriver:

    MSTR!

    Jag har haft problem med benhinnor i flera flera år. Blev tom diagnostiserad med KRONISK BENHINNEINFLAMMATION lol. Hursom!

    Som Fredrika skrev kommer det framförallt när man går från noll till hundra med just löpning! Nu löptränar jag regelbundet och har inga jätteproblem längre MEN!!!!! mitt tips är att blanda träning och typ köra lite cykel, yoga, promenader osv för att mjuka upp emellan eventuella löpträningar. Har gjort all skillnad för mig!

    xoxo

  11. elin skriver:

    Hellululuu! Jag skulle tro att ditt problem kan vara en kombination av bland annat det ovan klokisar skrivit, men OCKSÅ att du behöver se över ditt löpsteg. Det kan vara så att du ”överpronerar” foten. Skulle rekommendera att du läser detta: http://www.ryggakuten.com/symptom/symptom-benhinneinflammation/

    känner du igen dig kanske du kan söka upp en vettig naprapat i sthlm (ryggakuten räddade bokstavligen min rygg/höfter). De hjälper dig att få ett hållbart helhetsperspektiv baserat på din kropp/dina förutsättningar. Jag trodde exempelvis att jag hade en svag ländrygg, men naprapaten menade på att problemet var en stel bröstrygg, och symtomet ont i ländryggen (ryggskott). Säger bara: sök hjälp! :)

    //Mvh En som alltid självdiagnostiserar sig till att ha cancer och allt möjligt sjukligt.

  12. Greken skriver:

    Hallå! Du har fått många bra tips för benontet (nytt ord!?) Men jag vill kommentera pmsen! Har själv djävulsk pms titt som tätt. Träning och sömn hjälper ju absolut till viss del men jag har även provat att vitaminknarka senaste månaderna och både min snubbe och jag tycker att min pms har blivit bättre… började med att ta tillskott b-vitamin och magnesium (som även e sjyst för leder m.m. jag får aldrig sendrag längre och har typ levt med det hela livet). Har nu lagt till omega 3 och något som heter Efamol som ska vara bra för hormoner och alla humörsvängningar. Jag vet, mycket skit att stoppa i sig men jag utvärderar hela tiden och kommer nog ta bort något sen för å se om det verkligen gör någon skillnad. Har även tänkt att järntillskott efter mens kan vara bra. Jag blir så jävla känslig och blödig efter den perioden! Ett annat tips om du inte redan lyssnat är PMS podden. Bra tips och hög igenkänningsfaktor!

    Sorry för lång jävla kommentar men fick feeling. Du är grym! Kram och lycka till med benontet och pms!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg