148. St Eriksehe

22:03 2016-10-17

Denna vecka snackar vi om:

Företag som kränger grejer med tema jämställdhet (ÄRE SÅ FEL DÅ?), betygssystem, Martins sköna känsla när han blanka en tenta, Hannas mensdoft, rolig festlek, pr-konsulternas värld och massa annat.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Hatar du hondjur, samlar på fjädrar i din hatt och täljer skoblock? Tryck då play nedan:

4 kommentarer | “148. St Eriksehe”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Lyssnade precis och gud Martin är verkligen mitt spirit animal, 100% relaterbar när ni pratar om hur man ~är~ eller känner för grejer t.ex. med att blanka en tenta och känna sig lika nöjd ändå. Älskar honom/dig/er/podden, ni får aldrig sluta<3

  2. Anna skriver:

    Heeej Hanna (och Martin!) Jag skrattade så mkt igår kväll när jag lyssnade på podden, älskar den, älskar er!

    Jag säger: fler livepoddar! Det är mucho trevligt att lyssna på trots att en inte är på plats. Livepodden känns annorlunda än vanliga podden, den har liksom en har en annan stämning och ”nyans” <-haha men är precis lika bra. Jag ska fortsätta fundera på merch!

    hej från mig <3

  3. Linnéa skriver:

    MASTER! Har för mig att jag läste att du beställt ett läppstift (eller vare en läppenna?) från Kylie Jenner. Kan man få en recension? Tack!

  4. Sabina skriver:

    Apropå chipsen så går i alla fall pengarna oavkortat till organisationen WaterAid! Desutom har St Eriks en av Sveriges coolaste huvudbryggare, Jessica Heidrich, så de är svåra att hata :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg