Rosa polo och guldstjärna

15:38 2016-10-17

img_4944.jpg img_4945.jpg img_4938.jpg

 

HEJ HEJ

Denna tuffing (alltså jag) shoppade ju i helgen. Blev bl.a. den här ljusrosalila polon från COS som jag matchar med mitt guldstjärnehalsband från Sophie by Sophie. Trodde förresten att jag hade tappat det i morse och blev så ledsen att jag började grina i den emotionella stressen, men så hittade jag det INUTI mitt byxben? Liksom intrasslat.

Mm mycket märkligt. Överlag tycker jag det är märkligt att ”tappa bort” grejer. För någonstans är de ju? Som hårsnoddarna eller iphonehörlurarna. Och alla telefonladdare! VEM E TJUVEN ELLER VART E D DÄR JÄTTEHÅLET SOM SLUKAR GREJER?????

6 kommentarer | “Rosa polo och guldstjärna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Maaaster! Har du sett Joe and the juice senaste reklam? Ett typ av svar på all kritik som riktats mot dom gällande genus och könsroller. Den är så epic fail att jag tror dom är ironiska men ändååå, vill läsa din rant om det ?

    Du är bäst!

  2. Anna skriver:

    Du får läsa boken ”A place called here” av Cecilia Ahern så vet (nåja, det är ju inte en sann historia) du sen vart allt hamnar ;)

  3. Sara skriver:

    Alltså, jag kan, som ”knasig” modespaning för några år sedan, nämnt polotröjans återkomst. Men inte den ensam, för det har vi ju sett. Utan tillsammans med det lilla guldhalsbandet, som hänger utanför med en liten berlock. Precis som ens äldre syskon såg ut på högstadiet/gymnasiet på mitten av 90-talet. Tillsammans med Timberlands, stora jeans, mittbena, stora glasögon. Polon i tunn vit bomull, illasittande. Dina bilder idag – första beviset att det faktiskt är tillbaka!! Heja grunge eran! Ska genast leta upp hemma-batiken och surfhalsbanden.

  4. Isabelle skriver:

    Master jag må säga att denna outfit va en riktig 10/10

    1. Hanapee skriver:

      tack min vän

  5. Tobbe skriver:

    Hej!
    så fina ögon du har:) ojoj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg