Hatar ibland mitt liv

07:51 2016-11-25

God morgon 

Ligger i sängen och borstar tänderna OCH grinar. Har sovit dåligt i en vecka pga vaknar alltid så satans tidigt och kan inte somna om? Jättekonstigt beteende av mig, som att jag är stressad över något men inte vet vad.

Inatt vet jag att jag drömde att jag var fast i en hiss med Jon Olssons FOTOGRAF Hahahahaha??? Så konstigt. Var iaf superjobbigt eftersom vi inte hade någon fungerande mobil och det läckte isbitar in i hissen? Inte konstigt att man vaknade med ett ryck.

I övrigt så grinar jag över att jag TROR att jag har en tandläkartid kl 08 men kan inte se det eftersom min mejl här på telefonen är så fruktansvärt usel, värdelös och så satans dum i sitt äckliga huvud att det är en stor OMÖJLIGHET att hitta ev. Bokningsbekräftelser. 

Och tandläkaren öppnar inte förrän kl 08, så kan inte ringa heller.

Vill bara grina som ni förstår.

Nirå? Fin morgon?

12 kommentarer | “Hatar ibland mitt liv”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. klara skriver:

    Senaste månanden har jag vaknat kl 05 varje jävla morgon och ALDRIG kunnat somna om. Sjukt störigt och känner mig trött hela dan.

    Ingen aning om varför!!

  2. Elin skriver:

    Har väl inte heller en superbra morgon. Vaknade med migrän och nu är jag stressad över att jag behöver plugga, men inte kan/orkar plugga pga huvudvärken och då blir jag stressad över det och då får jag ännu mer huvudvärk… :-)

  3. Sandra skriver:

    Nej. Tappade mobilen i golvet för kanske tusende gången och nu flimrar skärmen i rosa. Jäj.

  4. Amanda skriver:

    Har haft precis samma i några dagar!! I morse lyckades jag dock somna om precis innan klockan ringde så nu är jag en zombie.

    Min tes ang varför jag är så här periodvis är typ att det beror på hormoner? Fast tidigare var det månens faser så…

    1. MK skriver:

      Alltså samma här, sovit jättekonstigt flera nätter och brukar inte ha problem med der alls! Superlättväckt och har svårt att somna om, somnar om som tyngst precis innan larmet går.. Så sjukt nedbrytande! Kan det vara ngt med månen typ? Har flera omkring mig som klagat på liknande saker i veckan.. Skuuuumt!

  5. Helene skriver:

    Jag med?!? Har drömt mardrömmar (mest om jobbet…) och vaknat flera gånger varje natt. Varit hemma både igår och idag pga dödligt trött – vad händer?! (Är jag en hemsk människa som tycker att det är tröstande att fler är i samma situation?)

  6. Mli skriver:

    Själv har jag i natt drömt SEXDRÖMMAR om Alex i paradise hotel. Magic Alex osv. My god, de hade gärna fått vara verkliga, ehum…

  7. Frida skriver:

    Vaknade också tidigt imorse men pga att hunden spydde ner lägenheten :’) Men hur som helst, varför jag gick här nu har faktist att göra med just Jon Olsson!! Jag ville säga att min dröm är att du ska börja vlogga, typ som honom, alltså så att man får följa med i din vardag! Tror det skulle vara såå himla kul!!! Tänker att det kanske är ditt ”nästa steg” som socialamediaperson;))) Snälla! :D Pusss!

  8. Linnea skriver:

    Usch har sovit dåligt i nästan en månad då jag vaknar och inte kan somna om. Vet inte heller vad som *ligger och gror*. Hoppas det löser sig snart <3 kram

  9. Sanna skriver:

    Tack, Hanna! Jag är på sånt skithumör just nu, så himla härligt att läsa det här då! :))

  10. Ronja skriver:

    men gud JAG OCKSÅ! har hela den här veckan vaknat av mig själv klockan sex och kan verkligen inte somna om. är så jävla jävla störande.

  11. Hanna skriver:

    Jag har drömt flertalet gånger att jag har någon slags relation till Markus…typ en fling…. och därför liksom varit fjärde personen i deras gäng och fått vara med och bla gå på begravning, besöka vattenleksland och äta kanelbullar på lyxigt hotell…? Har varit sjukt trevligt varje gång samt har fått prova på att filma. Varje gång vaknar jag upp lite mer kär i Markus och även med en känsla av att ha varit otrogen mot min kille :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg