Stockholms bästa tandläkare 

10:29 2016-11-25

HALLÅ!

Jävlar vilken live-uppdatering ni får av mitt liv denna fredag i november, men kände en skyldighet att gå in att rapportera att min USLA morgon har blivit lite bättre. Vill ju inte att ni ska oroa er…… vilket jag UTGÅR från att ni gör…..

Hade ju tandläkartid som sagt. Jag har ju överlag varit extremt mycket hos tandläkare i hela mitt liv, dels 4 år av tandställning men också extremt mycket karies. Och så har jag dragit fyra tänder. Jag tror jag har borrat och lagat över 20 hål. Och nu överdriver jag inte. Har aldrig varit rädd för tandläkaren mer än att jag skämts över att jag haft så många hål, många tandläkare som jag haft i min olika hemorter Matfors, Sundsvall och Stockholm har ibland påpekat att jag ”måste borsta noggrannare” och suckat åt mig, medan jag har förklarat att jag borstat så jävla noga, haft tandtråd och sköljt men ÄNDÅ fått hål. Vissa har varit förstående och pratat något om saliv, medan andra knappt brytt sig.

Men! Eftersom jag har sån jävla erfarenhet av tandvården (ok inte när det kommer till avancerade ingrepp), kan jag med handen på hjärtat berätta att jag nu har hittat världens bästa tandläkare!!!!

Superförstående, inlyssnande, förklarar allt hon gör, berättar tydligt vad karies är och varför jag får hål, berättar om olika alternativ och är på riktigt den enda tandläkaren jag varit hos där lagningen inte kändes? Jag kunde typ sova? Så jävla härligt.

Hon heter Sara och håller till hos Nytorgstandläkarna.

OBS är inte sponsrad (kan man ens vara det av en tandläkare???) men vill bara ge er dettta gudomliga tips.

10 kommentarer | “Stockholms bästa tandläkare ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Michelle skriver:

  Men åh, har precis samma som dig!
  Borstar och borstar, sköljer med munskölj osv men alltid hål! Och ingen förståelse!
  Känner mig alltid skyldig och skamsen när jag går till tandläkaren.
  Men på tandläkarbesöket igår hade jag minsann inga hål! *lycka*

 2. Jenny skriver:

  Själv så har man ju alldeles för mycket saliv så får inte hål, men om jag inte börjar peta tänderna med tandtråd etc så kan tänderna ramla av till slut om man har för mycket tandsten. :)))) låter inte så kul inför framtiden eftersom att jag hatar att peta tänderna hehe. var och fyllde på en lagning i måndags och var jätterädd innan, men det gick bra, gick på 15 min totalt vilket var skönt! förutom när de lämnade kvar vattenblåsgrejen i min hals typ och när det borrade/slipade så att det kändes som att de skulle borra in i hjärnan på mig hehe. mvh 19 årig tjej som oxå kanske borde börja ta hand om sina stackars tänder :)

 3. Hanna skriver:

  Om du inte redan använder eltandborste så kan jag VARMT rekommendera dig att börja!! Bästa som hänt min mun, en helt annan känsla av renhet ??

 4. Emelie skriver:

  Har också samma skittänder som dig!!!! Fyfan får jämt hål och grejer och är så jävla noggrann!!! Har haft typ 5 tandläkare som har INSTRUERAT mig i huuuuur jag ska borsta mina tänder :)))))

 5. Bintan skriver:

  Underbart att göra ”reklam” för andra människor utan att vara sponsrad. Mer sånt tycker jag!
  Då kan man lita på att det är helt äkta och tänk dessutom så glad personen som får berömmet blir :-)

 6. Jeanette skriver:

  Håller med kommentaren Hanna här ovanför. Eltandborsten förändrade mitt tandliv. Det känns så himla rent i munnen!

 7. Karin skriver:

  Jag var precis som du förut med mina tänder, sen skaffade jag en eltandborste och skojar inte, har fått så mycket beröm av min tandläkare sen dess och behöver inte ens ta bort ta tandsten längre (vilket är det värsta jag vet i hela världen!!!! Happiness!!!!). Så om du inte redan skaffat eltandborste – what are you waiting for?
  Puss och trevlig helg <3

 8. Tilda skriver:

  Saknar utförlig utvärdering av årets bonde söker fru Hanna! Kollar du?

  1. Hanapee skriver:

   Tyvärr inte :-(

 9. Marielle skriver:

  Kära Master! Träffade min mor igår och hon berättade att hon hade tittat på ”svt 60 år”. Särskilt förtjust var hon i ”en ung, söt tjej som intervjuade folk i badkar”. Ville bara förmedla att du verkar gå hem även i den äldre generationen :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg