Kalla mig tågåkarn’

17:22 2016-11-19

img_0591.jpg

Mmm. Känns som om ca 70% av den här dagen har gått åt till att åka tåg, någon kanske kan räkna på det? Åkte 08:22 från Stockholm till Härnösand, var framme 13:30. Åker nu mot Stockholm igen kl 17:00 och är framme innan 22.

Det blir väl 70%? Skoja. Ingen aning. Tänker INTE räkna på det heller!!!!!!

img_0592.jpg

Började första timmen i Härnösand med att spela in pod med dessa två killar som heter Daniel Strömberg och Jonatan…… nånting???? Älskade dem. Hade glömt hur mysigt det är att träffa genuina personer….. skoja igen, klart genuina och härliga finns i Stockholm med. Några iaf :-))))

Här på bilden försöker de lista ut hur en telefon fungerar medan jag smuttade lite stressat på en ramlösa eftersom jag skulle upp på scenen här:

img_0590.jpgimg_0598.jpg
Fulsnygga fåtölj-soffor va???? Här satt jag och pratade med Kristoffer om typ att göra tv för ungdomar och att vara ”känd på internet” i 10 år 8-)

img_0599.jpg

Hade till sist en workshop sen där unga personer fick pitcha tv-idéer för mig och det var så sjukt intressant att höra vad de tyckte fattades och vad de ville se. Här hade vi några härliga Skam-fans som gick dans i Härnösand <3 <3

MYS.

Nu ska jag äntligen köpa mig en härlig tågmiddag med mini-vin. Mmmmm lördag.

4 kommentarer | “Kalla mig tågåkarn’”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Grodan skriver:

    Wiiiii Härnösand <333

  2. Jessica skriver:

    Det blir ca 42 % av dygnet, men du skriver ju 70% av ”dagen” och då borde man ju kunna räkna bort 10 timmar för ”natt” och isf blir det 70% av dagen! Haha ☺️

  3. Cava-drickaren skriver:

    Hej Hanna!! du brukar ju prata i podden om alkohol ibland och verkar har kloka tankar om ämnet så jag vänder mig till dig och eventuellt andra folk i kommentarsfältet som känner igen sig :)

    Jag undrar om du har nått tips för att undvika ångesten/skammen dagen efter man festat/druckit.

    Trots att jag är 18 och att det följaktligen både är lagligt och ”normalt” i denna ålder att supa till det lite då och då så känns det ändå som att man gjort något fel dagen efter. utan att man kanske gjort något speciellt ”dåligt” på fyllan.

    Kan det ha att göra med att det inte var så länge sen man var minderårig och absolut inte fick dricka för föräldrarna? Kan det ligga i duktig flicka syndromet?

    Känns bara tråkigt att när man haft en fett kul kväll och spårat lite så och var ”för mycket” (på ett roligt sätt med ändå) så förstörs det av den jobbiga känslan dagen efter.
    Typ som att man syndat..

    Btw himla kul avsnitt med Andrea!! Ni båda är favoriter på internet :–)

    1. Sofia skriver:

      Hej! Det är väl bevisat (?) att en får kemisk ångest av att dricka alkohol i större mängder. Något med seratoninet… så jag tror med andra ord det är väldigt normalt! Själv brukar jag upprepa ”bara kemisk ångest” ca 100 gånger dagen efter samtidigt som jag funderar på om det är ovärt att dricka ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg