Mot Härnösand!

08:35 2016-11-19

bild-2016-11-19-kl-08-30-4

Hur cool får man se ut på ett tåg utan att skämmas??? Upptäckte genom den här bilden att jag fått långt hår och tänkte spontant ”kul”. Tänk att man har kvar den inställningen sen man var liten? Att det är ”bra” att få långt hår.

Kanske bara är jag iofs.

Jag är alltså på väg mot Härnösand idag och ska snacka med min kompis som också är skådis Kristoffer Berglund på Härnösands teater kl 14:30. Det är GRATIS och ALLA får komma.

Kul va!!!! Så om du bor i Sveriges metropol Härnösand och vill höra mig snacka om att vara kul på Internet samt hålla i en liten workshop om hur en skapar rörligt innehåll för viss målgrupp – kom gärna förbi. Eller om du bara vill säga hej.

Pöhhsss

2 kommentarer | “Mot Härnösand!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Driva skriver:

    Du är inte ensam! Jag tänker också så om mitt hår. Vågar inte klippa det längre pga för många ”traumatiska” klippningar så nu har det blivit ganska långt. Jobbar med småbarn och när jag någon gång släpper ner mitt hår för att snurra om bollen utropar de ”neeeeeej!” och säger att jag ska ha det utsläppt. Och så ska de fram och känna. Fint på något sätt.

  2. Gabriella skriver:

    Master! Jag har läst din blogg i tusen år, typ. Jag har producerat en ”rolig video” som heter Mansreducerande Hörlurar som är fett kul. Kolla gärna på den och om du känner för det skulle det vara drömmen om du delade den på dina sociala kanaler :D

    https://www.youtube.com/watch?v=G80kkE2hysU&feature=youtu.be

    Ha det bäst i Huddik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg