Lär mig allt ni kan om: SKÖNHETSBEHANDLINGAR

16:04 2016-11-29

hp-massage

Hej älskade ni,

Försökte på 5 snabba sekunder photoshoppa in mig själv i en härlig spabild men det blev så jävla obehagligt? Dock verklighetstroget eftersom det TROTS ALLT är sådär jag ser ut när jag ”behandlas” och är 100% avslappnad :-))))

De få gångerna jag varit på en ”behandling” dvs.

Jag ska nämligen göra något såpass i-landigt att jag ska önska mig en skönhetsbehandling/spabehandling till jul – men vet inte vilken?

Har ju inte så mycket synliga porer tror jag men börjat få lite finnar den senaste tiden…. tror det beror på att jag alltid klämmer i mitt ansikte när jag är stressad, vilket jag har varit lite senaste tiden. Så kanske någon riktigt riktigt bra ansiktsbehandling?

Eller någon new agig -massage.

Hur som helst känns det som att ni kan sånt här, tipsa mig gärna om bästa stället och bästa behandlingen i Stockholm.

(Tänk på att det kan vara dyrt eftersom jag ska önska mig detta av Anton HAHAHHAA!!!! skoja).

15 kommentarer | “Lär mig allt ni kan om: SKÖNHETSBEHANDLINGAR”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. xx skriver:

    Hudsalongen på Regeringsgatan!!! You’re welcome.

  2. Mm skriver:

    Ekologiska och organiska moonsun! ❤️❤️❤️

  3. caroline skriver:

    spektrakliniken. ILP och dermapen är mina favoritbehandlingar!!

  4. caroline skriver:

    IPL!!

  5. Petra skriver:

    Måste tipsa om Sandra Chen på kinamassage-stället på horsgatan, typ mitt emot Dovas UNGEFÄR, fast kanske lite mer åt antingen zinken eller mariatorget. På motsatt sida av gatan iaf!

    Hon är helt fantastisk, gick där rätt ofta när jag bodde på zinken. Det BÄSTA är att hon är i princip gratis, typ 350 för 30 min och typ 550 för en timme, så man kan köpa det själv och behöver inte vänta på julafton.

    https://www.facebook.com/pg/Dr-Chen-Akupunktur-1663543303963164/about/?section=hours&tab=page_info

    Varsågod!

  6. Linda skriver:

    Syra!!! Alltså I love acid. Heheh. Kan inga namn på salonger osv men du borde prova en syrabehandling. Har testad både AHA-syra och nu även en BHA-syra (köpte en från Paulas Choise idag) och min hy har aldrig varit såhär fin någonsin. Lyster nåt så djävulskt. Obs man ska nog inte ha alltför känslig hud. Och man måste använda spf efteråt. <3

    1. lollo skriver:

      Vad är syra? Vad kostar syra? Snälla berätta allt om det!!! Hjälper det mot hemska porer och annat urk????

      Tacksam för svar
      Mvh enannanhannapeeläsare

      1. Linnea skriver:

        Bara hoppar in här som en fellow syra-addict hehe men JAA syra is tha shit!!! Kolla skincitys hemsida och klicka hem paulas choice 2% bha eller 2%salicylic acid. Ganska dyr men så dryg räcker typ forever och bäst av allt: mindre och renare porer, slätare hy, har ALDRIG innebrännare längre och typ 10% av finnarna jag hade innan plus acneärr bleknar. Mvh acne-barn som typ fått recept på allt men inget annat har funkat

        1. Elin skriver:

          Åh vill också använda syra nu när jag läste det där. Kan du inte länka till vilka du menar, finns en miljon som heter något typ 2% bha och vill inte köpa en som inte är bra :((

          1. Henry skriver:

            https://skincity.se/sv/skin-perfecting-2-bha-liquid

            Den här är för alla hudtyper och hyllad överlag. Den är grym och håller finnarna i schack!
            Har man acne kan man använda nån som heter typ aha 2 procent. Men jag har hittills bara testat den här ”universella”, för den var mest rekommenderad.

            Lycka till och hoppas du blir supernöjd!

    2. A skriver:

      Älskar att vi är fler som både dyrkar Hanapee och Under Huden med kakan – ok fri tolkning att det är därifrån du lärt dig allt detta men visst ÄR DET VÄL SÅ? PS genial kommentar som Hanna borde ta till sig av DS

  7. Camilla skriver:

    Tips för den bästa behandlingen som finns! På salong Unni i Sickla finns behandling som heter klassisk lyster. Den är jättejättedyr… 1695 kr typ. Men den är på 90 minuter och världens härligaste! Dom startar med en ryggmassage, sedan får man en avtvätt och hudanalys och dom berättar vad man har för hudtyp och vad kan ska tänka på hemma och så. Sedan lägger dom på en syrapeeling som sticks jättemycket men man blir sååå fin! Man får lyster som bara den! Efter det får man ligga under ånga och så klämmer dom porisar. Plockar ögonbryn gör dom också! Sedan får man en skön lång massage vid axlar och nacke och ansikte. Sen lägger dom ansiktsmask och masserar huvudet. Alltså. Så. Skönt. Tips på tjejer att komma till: Linn, Maria, Stina, Camilla men alla är säkert jättebra :)

  8. Erica skriver:

    Förlåt men spottade ut min macka pga bilden. Fantastisk.

  9. Rebecca skriver:

    Master kan inte du göra en önskelista nu till julen? Älskar dina listor och får alltid inspiration till vad jag själv vill ha :))) PLUS! Kan inte du göra en tips-lista på julklapp till partners? Jag och min kille har varit ihop såpass många år nu att jag känner att vi redan gett varandra allt i presentväg, men hoppas att din (och Antons) goda smak kan ge inspiration <3

  10. Erika skriver:

    Master! Har du gjort något inlägg med Åre tips? Har letat men hittar ingen! Ska spendera julen på detta fjäll med familjen och har lite lätt panik på hur det ska gå. Men! Har även min pojkvän med mig och vill göra mysiga grejer med honom! Var ska man typ ta en drink/käka/dejta? Help pliiis! Räcker med typ 3 tips om du inte hinner mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg