5 serier jag ser på nu

11:20 2016-11-29

gilmore_girls_netflix_poster

1. Gilmore girls – A year in the life!!!! ÄNTLIGEN kommer den tillbaka, serien som jag och morsan såg på ihop i början av min tonår. Världens snabbaste dialoger och lite töntig men mest jättejättejättemysig. Den här har jag dock inte börjat se än, men ska ikväll.

maxresdefault
2. The Crown. Är på avsnitt 6 och älskar det? GILLAR ju överlag sega serier som typ Downton Abbey. Den här är inte lika bra som Downton Abbey rent storymässigt, men snyggare och dessutom berikande i att jag ju LÄR mig saker om historien eftersom den är baserad på Queen Elizabeths liv.

allt-for-sverige
3. Allt för Sverige! Som vann en jävla Emmy i förra veckan? LOL!!! Älskar den här serien pga att alla amerikaner är så jävla bra framför kameran. Senaste säsongen blev jag kär i Erica som ni ser på bilden ovan. Den som castar den här serien är ett geni och jag älskar hen.

westworld-serie-fotos-2

4. West world. Ok tråkigt att ”tipsa” om en serie som alla redan ser på? Trodde jag skulle hata dne pga ”Västern” och hatar allt med cowboy och indianer (OBS förutom Dr Quinn), men den är riktigt bra???? Blir lite fuckad i huvet av alla tankar på vad som egentligen är en människa osv, men värt pga spännande, snygg och tja, INTRESSANT?????

poster

5. Grace and Frankie. Har redan tipsat som säsong 1, men herregud, har ni sett tvåan??? SÅ JÄVLA BRA. Rös och tokgrät i sista avsnittet pga de satte verkligen fingret på hur jävla ouppskattade äldre kvinnor är i den här världen. Kvinnor som gett liv och sedan servat människor i alla tider så vips blir de 60+ och ingen uppskattar de längre. ÄLSKAR DESSA TVÅ!!!!

18 kommentarer | “5 serier jag ser på nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emilia skriver:

  Kan inte alla tipsa om en bra och lättsam serie också? /En med serieidetorka och som sett/ser allt HP tipsar om :)

  1. Sanna skriver:

   Master of none!

  2. Gutterflower skriver:

   Hmmm vad menar du med lättsam? Utöver Gilmore girls (som ju redan nämnts) är jag helt kär i House of cards, Homeland och How to get away with murder men dom är knappast så lättsamma… Är också ett fan av Orange is the new black (trots slutet på senaste säsongen) plus gillade säsong 1 av The Path och inväntar spänt säsong 2. Men den är också rätt tung och mörk (följer livet i en sekt). Avslutade godingar är ju Sons of Anarchy, Breaking bad och min all time favorite My so called life. Why oh why fick den inte fler säsonger?! :( Men ja, jag är uppenbarligen dålig på lättsammare serier och kommedier haha men det kanske andra kan tipsa om. :)

  3. Hanna skriver:

   Parks and recreation, arrested development, modern family och new girl är mina favoriter när det gäller lättsamma enkla serier som man blir glad av! AD är lite kanske lite väl skruvat och passar inte alla, men gud va kul det är ibland.

  4. patricia skriver:

   This is us .. bästa serien just nu.

   Milo Ventimiglia (Jess från Gilmore girls) är med.. bland många andra älskvärda. Se inte trailern ge den istället 2 minuter på första avsnittet. 2min räcker. lovar.

   Så mycket känslor. Drama. One liners. ÄLSKAR DEN!!!!!!

   Tyvärr finns den bara att ladda ner vad jag vet.. Går på NBC.

 2. Eva skriver:

  Togetherness!!! Casual är också skitbra.

  1. patricia skriver:

   Åh jag älskade Togetherness!! Fick samma känsla av den som av Transparent <3 <3 <3

 3. Linnéa skriver:

  Hej!

  Vill bara säga att din blogg ÄR SÅ BRA och rolig och typ allt. Sluta aldrig!!!!

 4. Charlotte skriver:

  Till dig som har serietorka och behöver något nytt att titta på kommer här ett par tips!

  Serier ordnade i hur bra de är rangordning här:
  1. Peaky Blinders
  2. Stranger Things
  3. SKAM
  4. Narcos
  5. House of Cards
  6. Marco Polo
  7. Divorce
  8. 1864 (är en miniserie, typ 8 avsnitt och en säsong, men så hemsk och vacker)

  Sedan om man har slut på allt att titta på kan man titta på Outlander som duger i krig så att säga.

 5. Charlotte skriver:

  Okej glömde bästa tipset av alla; Top Gear! Även om man inte är superintresserad av bilar så är det så himla kul. Lätt underhållning, perfekt typ äta lunch och titta på något samtidigt. Finns massa avsnitt på Youtube bland annat.

 6. ellen skriver:

  Ett STORTIPS är: INSECURE!
  På hbo. Kolla in, så bra.

 7. Melinda skriver:

  Nej master, du MÅSTE kolla SKAM. På riktigt. Di beste all times

  1. Hanapee skriver:

   KOLLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Johanna skriver:

  Har precis kollat klart på Grace&Frankie säsong 2 kan inte vänta på säsong 3! Såna jävla BAWS LADIES!!! Älskar allt med serien!!

 9. Erica skriver:

  Kolla på The Americans!!

 10. M-M skriver:

  Om en tröttnat på bara vita ansikten i data-/tvskärmen kan jag rekommendera Baz Luhrmanns (han som gjort mouling rouge och romeo & juliet tex) serie The Get Down! Väldigt fint visuellt o mycket nice musik :)))
  Finns på netflix!

 11. Lisa skriver:

  Master, har du sett norska serien Skam? Det måste du göra, den är SÅ BRA! Tror du kommer gilla den!

  1. Hanapee skriver:

   SER OCH GILLAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG