Cool på fjället

20:53 2016-12-04

HEJ ÄLSKADE NI 

Sorry för radiotystnad men har varit upptagen med följande:

1. Åka bil

2. Åka skidor 

3. Se tre säsonger av SKAM 

Kan avslöja att det roligaste av dessa tre trots allt var att åka skidor! Jag köpte nya svindyra pjäxor på Åre Skidsport och tänkte att jag skulle bli kvitt mitt fot-ont. Det blev jag inte. Men fick däremot ont på ett annat sätt dvs. ovan-fot-i-bra-pjäxa-kramp. Herregud vad mina fötter krampade efter första åket. Stod i mitten av en backe och tokgrät medan Anton stod mittemot och försökte trösta. 

Sen blev det bättre och jag kände verkligen att jag hade bättre kontroll på skidorna i nya pjäxorna. Log när jag åkte?Mmmmm tänk va! Att jag kan hata OCH älska skidåkning så mycket? Och att det vänder i min hjärna så snabbt? 

Blir nästan rädd för mig själv.

Nä nu ska jag gå på ICA och köpa något att äta som inte är red bull eller godis…………… 

Kanske popcorn? 

PS. Någon frågade om min skidjacka, den är från Peak! De har sjukt snygga skidgrejer där nu, mina nya lite mer snäva skidbyxor är också därifrån. TIPS!

10 kommentarer | “Cool på fjället”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofie skriver:

    Vart hittar man säsong 2 och framåt med svensk text? För jobbigt för mitt lilhuvud med norska. Tack på förhand master eller andra vänliga själar

    1. Hanapee skriver:

      Kollar på norska med norsk text på NRK

  2. Mli skriver:

    Undrar desperat samma sak som Sofie!!! Eller åtminstone var en kan se det med överhuvudtaget?

  3. Rebecca skriver:

    Till Sofie och Mli: Alla säsonger kan ses på NRK! Sätt på norska undertext så hänger i alla fall jag med mycket bättre! För extra beroendeframkallande, kolla skam-sidan som uppdateras varje dag (bäst när man ser det i realtid, annars spoliers)! <3

  4. Rebecka skriver:

    Hallåååå! Jag har funnit ÄNNU en person som ser ut som Martin…….Cowboyen Moreno Söderlund!!!

  5. Julle skriver:

    Hallå hallå hallå, kan du inte skriva lite om dina tankar om Skam? Är fan besatt jag ass. OBS fattar om du inte hinner pga lever livet i skidbacken.

    1. Hanapee skriver:

      done and DONE!

  6. Orkar ej mer skriver:

    Hej Hanna!
    Du skrev ett sånt bra inlägg om svamp i fiffi som fick så många bra kommentarer. Jag kämpar genom ett helvete!! Kan du inte skriva ett nytt inlägg, så jag får lite pepp på hur fan jag ska överleva detta? Käkar sån medicin 1 gång i veckan, har inte ätit onödigt socker på 6 veckor, sover utan trosor, har på mig bomulls trosor, sköljer endast med vatten, sköljer efter ligg, smörjer in med Cocos olja ibland osv…hjääääälp mä!!

  7. Emma skriver:

    Hej! Om du lagt svinmycket pengar på pjäxor och gått till kunnig personal så ska du inte ha ont!! Då har dom gjort nåt fel. har du format dina pjäxor efter foten? Och de gör så ont att du vill gråta??? Hallå kräv pengarna tillbaka och gå till nån som kan sin sak istället. Jag kan nästan sova i mina pjäxor :)) de är superbra, och då använder jag pjäxor i princip varje dag hela vintern då jag jobbar som skidlärare. Inte ens första dagen på säsongen gör de ont. Så kräv pengarna tillbaka om de gör ont!!

  8. Emma skriver:

    hahah ÅH du är så rolig. Popcorn! Och jag är exakt likadan med skidor, har en skidälskande familj och blablabla men det är verkligen en HELVETES-AKTIVITET ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg