Julaftonsmyzet

10:20 2016-12-25

GODER AFTON GODER AFTON BÅD HERRE OCH FRU (och alla andra!)

Jag kom till Sundsvall kl 19 den 23:e och grät glädjetårar när jag landade i soffan i mitt barndomshem. Tillbringade sista kvällstimmarna med att skriva färdigt alla rim på allas paket och somnade sen i vardagsrummet eftersom brorsan tog bästa sängen…..

Sen blev det julafton och allt var som vanligt. Släkt. Rastlöshet. Sömnigt. Varvat med hetsig dans runt sofforna. Paketöppning och julmat.

Gillar också att mina julaftnar alltid är förknippat med ingen alkohol. Det här är för att jag tar bilen till Antons familj runt kl 21 så att jag ska hinna med julafton hos dem med. 

I år hoppade alla i släkten också över snapsen, vilket är ju VETTIGT då allt annat man gör den här aftonen är för barnens skull. (Ok lite för min skull också). 

Puss alla, hoppas ni hade en mysig och ångestfri julafton. Och OM det var förjävligt (vilket det ju kan vara) så har ni ju ett helt nytt år snart att bestämma över själva.

Skönt va! 

5 kommentarer | “Julaftonsmyzet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Äh julen är till för att chilla och ha de mys! Vi firar inte med några barn så vi gör vad vi vill!

    1. Emma skriver:

      Håller så med Anna! Mår lite dåligt när folk säger att julen är till för barnen. Asså jag älskar att fira med mina syskonbarn och julen är till för dem OCKSÅ men minst lika mycket för mig 32, min mamma och pappa 60 eller äldre släktingen 90. Vi brukar inte dricka på jul heller utan mest bada badtunna, äta gott, öppna paket och spela spel.

  2. Erica skriver:

    Trodde först att ni hade en cigg i granen på bild nr 4

  3. Malin skriver:

    Du ser EXAKT ut som Rizzo i Grease på face swap-bilden! :D

  4. Sofie skriver:

    Åh, vad härligt det ser ut. Alla män i min släkt snapsar alltid på som om det inte fanns någon morgondag på julafton. Slutar alltid med att dom tar över och att det inte finns något utrymme för exempelvis mig och mina kusiner att umgås. Försöker varje år förklara för pappa hur jobbigt det känns för mig, men han tar det inte på allvar.. Nästa år kanske jag firar med min pojkväns familj istället.. Men vet hur förkrossad mamma skulle bli. Aja tur att det bara är julafton en dag om året :) Älskar allt annat kring julen dock!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg