Ledsen för tystnaden

13:47 2016-12-27




Mmm här ligger man med sitt halva ögonbryn och surar. Kollade förresten upp mina värden om sköldkörteln som ni höll på att skrämma mig med – och värdena var normala. Men tack ändå för oron….. närå!!! Snällt att ni bryr er i kommentarerna FAKTISKT.

Annars då? Jo jag är nu i Åre nu efter att ha hängt i Sundsvall hos päronen och ute på krogen………. kanske inte var min bästa idé att gå ut eftersom jag nu är SJUK. Ja, IGEN. Orkar absolut ingenting förutom att ligga i sängen och titta på grejer. 

Två bra SVT-tips kommer här:

1. Selma. Två avsnitt om Selma Lagerlöfs liv. ÄLSKADE Helena Bergström i rollen, jävla kanonprestation. Kulisserna är ju däremot tveksamma… men intressant och viktigt om Selma.

2. Kent. Dokumentären i två delar alltså. Sett den första och blev fast trots inget inbitet kent-fan = bra berättat. Fick nytändning till Kent och var tvungen att lyssna på min favvolåt ”Socker” ca 25 gånger efter att jag sett dokumentären. 

8 kommentarer | “Ledsen för tystnaden”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jag skriver:

    Kolla alopecia areata. Är en autoinmun sjukdom med fläckvis håravfall. Min mamma hade det och tappade just halva ögonbrynet. Kom dock tillbaka efter några år

    1. Hanapee skriver:

      Men vad i

    2. Anna skriver:

      Är du knäpp? Sånt säger man väl inte till nån man inte känner! Ja, eller du behöver inte säga sånt till nån du känner heller om du inte säger det av omtanke och för att du bryr dig.

  2. Hilda skriver:

    Stackars dig:)<3

    Men Master, kan man få en Åre Guide? Ska förmodligen dit under sportlovet och ska bo i Åre by.
    Vart ska man äta?
    Bästa afterskin?
    Annat?

    Tack på förhand, Du är bäst<3!!

  3. Elina skriver:

    Haha det komiska att det i reklamen högst upp på din blogg står ”Vill du få ditt hår tillbaka?” (New Hair Clinic). Du är bäst, puss!

  4. Malin skriver:

    Glöm inte fröken frimans krig på svt!!!

    1. En annan Malin skriver:

      Glöm inte heller ”Kvinnorna på fröken frimans tid” på SVT play om kvinnorna och rösträttsrörelsen som är historien bakom och inspirationen till serien. Intressant och fint berättat av Kattis Ahlström.

  5. Frida skriver:

    Master!! Kan du inte göra ett inlägg om nyårsklänningar?? Som vanligt står jag utan tre dagar innan och behöver inspo!! Plz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg