ÅRSRESUMÉ AV 2016

12:28 2017-01-02

Beskriv året med tre ord.
Roligt, rörlighet, förändring (förlåt för ev. pretentiös)

Så gick det med *karriären* under året.
BRA. Spelade under året in två säsonger av Hanna badar med en kändis varav den tredje säsongen är fan MVG i ”underhållande intervju”. Tycker jag. Och många andra eftersom vi haft mycket tittare nininini hihi. I början av året gjorde jag också Teklafestivalen vilket var superkul men framförallt spännande och utmanande att jobba mot och med yngre barn! Och så uppfann vi liveprogrammet 100% VAKEN för alla lovvakna 15-åringar. PLUS att vår pitch blev gillad och att vi nu gör tv för SVT under hela 2017.

Förutom allt tv-jobb så har jag fortsatt bloggat – med blandat resultat. Nu rycker det i blogg-nerven igen och jag tycker att jag bloggat mycket efter en dålig vår, men så kom julen…. jobbet…. sjukdomarna…..

Men jaja, förutom bloggen (hahaha nu måste jag väl lugna mig i denna låååånga harang) så har jag också föreläst en del under året, poddat nästan varje vecka och haft det riktigt kul på dagarna. Vilket ju trots allt måste vara det viktigaste.

ska%cc%88rmavbild-2017-01-02-kl-11-00-39
Världens bästa reporter-Ellen och jag på TEKLAfestivalen i april

ska%cc%88rmavbild-2017-01-02-kl-11-02-02ska%cc%88rmavbild-2017-01-02-kl-11-04-49ska%cc%88rmavbild-2017-01-02-kl-12-21-54
Visade baddräktsbilder på mig själva för halva svt

Så gick det med relationerna under året.
Skit.

 

Skoja. HAHA! Humor!!!!!!

Har haft ett jävla kanonår med Anton. Tror det är mycket tack vare vår nya lägenhet plus *jobbat praktiskt på relationen*. Hade ju dock ett par riktigt katastrofbråk i somras, men titta! det ordnade sig det med. De relationer som jag har haft det sämre med är att jag inte träffat mina kompisar i samma utsträckning som jag hade önskat, har istället umgåtts mycket med Antons kompisar(???) vilket förstås är kul, men inget går ju att jämföra höjden av rolighet när man är med sitt eget gäng. Men i år ska vi ändra på det. Ska på *weekendresa* med Johanna m.fl. tidigt i år och sen är vi ett tjejgäng som ska till Åre i april.

Nya personer i mitt liv.
Folk jag jobbat med, världens härligaste praktikanter t.ex. Och andra roliga! Haha får panik nu eftersom jag inte vill skriva ut namn pga rädd att personerna som JAG är glad för att ha träffat, kanske inte känner samma för mig? Gud.


Bästa resan.
När jag plus 16 bästisar överraskade Anton med en resa till Berlin. Kunde inte jobba på hela dagen eftersom jag var så jävulskt SPÄND över själva överraskningsmomentet. Överraskade alltså Anton ensam utanför hans jobb, fick in honom i en taxi till Arlanda, bjöd på skumpa där och berättar att han och jag ska till Berlin – och när han tror att hela överraskningen är färdig så kommer 16 av hans bästisar in i baren och bah ”hallo!”. RÖS pga så fint. Sen hade vi en helt fantastiskt kul festhelg i Berlin med konstant rolighet.

ska%cc%88rmavbild-2017-01-02-kl-12-20-04ska%cc%88rmavbild-2017-01-02-kl-11-38-04
Mysigt gäng 05:30 i Berlin

ska%cc%88rmavbild-2017-01-02-kl-12-22-22
Just ja! Var också i Nerja i maj, blir avis på mig själv när jag ser detta. 

 

Härligt minne.
Förutom överraskningen ovan är ett starkt minne när vi precis fått nycklarna till nya lägenheten och jag ensam åker dit (anton var och hämtade säng), sätter nyckeln i låset, vrider om, går in i denna drömtrea, inser att den är min och är så glad att jag glider ner mot en vägg och tokgrinar i säkert fem minuter.


Jobbigt minne.
Att vakna på natten med megaångest över insikten om att Trump vann USA-valet, samma med morgonen efter Brexit och alla terrorattacker. Känt mig orolig på riktigt för världen, som att ”de vuxna” inte kommer greja det. Som att ansvaret nu ligger hos mig och de runt mig men att jag inte vet var man kan börja. Också jobbig vardags-existensiell-ångest-grejer. Men det ÄR väl vad det ÄR.

Bästa köpet.
Vår lägenhet 8-)

vardis3

Min stora musikalista upptäckt.
Ööööööh. Har nog aldrig gjort en ”stor musikalisk upptäckt” tror jag, men så här såg listan ut över det jag lyssnade mest på under året:

ska%cc%88rmavbild-2017-01-02-kl-11-57-20

 

Det såg jag på.
SKAM, 10 säsonger av FRIENDS …hahahahaaa??? Hur HANN jag? Sett allt på Netflix tror jag, har ”varvat” hela skiten.

Det borde jag gjort mer av.
Vet ni? Inget. Skulle kanske kunna skriva ”tagit tag i renovering av köket” eller liknande, men samtidigt så hade jag då inte haft tid för att t.ex. se 10 säsonger av Vänner. Och OM jag inte hade gjort det hade jag aldrig varvat ner eller låtit min hjärna vila 8-)

Det borde jag gjort mindre av.
Druckit alkohol…….. kanske…….Och att jag har klagat på onödiga saker? Oroat mig mindre, men så har det ju varit en 1988 sååatteeee.

ska%cc%88rmavbild-2017-01-02-kl-12-21-19
Däckad på efterfest hos oss :-((((

Största insikten under 2016.
Att precis vad som helst kan hända, i världen, med oss och att jag därför bara vill vara mer snäll mot andra och mig själv? Och tänka att det är i möten med andra personer som man kan förändra grejer osv.

Och att jag vill göra yoga varje dag 8-)

Det tar jag med mig in i 2017.
Yogan! Haha. Förlåt för nyfrälst. Men aldrig har jag haft ett år där jag rört på mig så mycket och därefter också mått så bra? Yogan har blivit nån slags go-to-grej för mig. Älskar den.

Och så tar jag med mig det här om att vara snällt. ”Ta vara på varje dag” även om en dag kan bestå av 10 säsonger Vänner.

 

Tack för i år hörrni, tycker så mycket om er!

ska%cc%88rmavbild-2017-01-02-kl-12-27-40

12 kommentarer | “ÅRSRESUMÉ AV 2016”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Maggie skriver:

  älskar dig master <3

 2. Marielle skriver:

  Tack för bra blogg och pod under 2016, ser fram emot mer!
  Är förövrigt fascinerad över hur man kan ha sexton bästisar, haha, jag tror inte ens jag känner sexton personer.

  1. Ronja skriver:

   Hahaha tänkte exakt samma?? Började räkna mina och kom till tre :)))

 3. Agnes skriver:

  Vart är vardagsrumsmattan ifrån??? Dör så fin! Mvh nybliven bostadsrättägare som längtar efter den där känslan :’)

 4. Sabina skriver:

  Jag såg också 10 säsongerna av vänner, på bara 2 månader bör tilläggas! *stolt*

 5. Martine skriver:

  Godt nyttår, Hanna! Gleder meg til å lese mer i 2017! :)

 6. Lisa skriver:

  Åh du är såå bra o klok Hanna! Älskar att gå in här på bloggen o läsa lika mycket som jag älskar att lyssna på dig och Martin! :))

 7. Lina skriver:

  Haha åh blev tårögd av att läsa ”härligt minne.” Fint!!! Sen undrar jag om det är sista helgen i april du ska till Åre? Skulle älska om du skrev dina bästa Åre-tips. KRAM du e bäst

 8. Elli skriver:

  MASTER!
  En fråga angående, din supersnygga peakjacka! Hur är den i storlek och är du nöjd med den? Även om vintern kaaanske inte är den kallaste hittills, förens typ idag?

  GOTT NYTT OSV!

 9. Hanna skriver:

  Hanna, master. Stor fråga. Ska d u till Åre i påsk???????

 10. hu? skriver:

  Fick vi precis se en bild på Anton??? (Till vänster om dig i sängen)

 11. Lina skriver:

  Älskar att läsa din blogg!
  Kram från Schweiz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg