En bättre lördagskväll

15:03 2017-01-22

78f5c7f6-4fee-439c-b278-337d1c462bbd.jpg 67ab4659-4316-411f-9822-9f0b71b6372d.jpg deb91889-37cb-4ad2-af77-9ed935ea9ba9.jpg

Älskade!

I fredags hade jag en AW med min kollega Amanda – vilket slutade i en spontan utgång med middag på Häktet och hemgång runt 02. Tog det därför väldigt lugnt igår, bjöd över min bff Linso, gick och handlade och gjorde en mkt god boeuf bourguignon!

Vi gjorde från det här receptet. Och den blev ljuvlig. Hade sötpotatis och en mustigt rött vin till.

Sen tog vi det 100% idiotiska beslutet att se filmen ”BAD MOMS” hahahaha va? Alltså, det kan vara den sämsta filmen jag sett NÅGONSIN. Helt utan innehåll och känsla, rakt igenom uselt skådesspeleri och förutsägbar. Vilket en iofs kanske kunde ha väntat sig av trailern.

Ändå trist.

Idag har jag spelat in pod med Martin där han berättat hela förlossningsberättelsen som rörde mig till direkta tårar, herregud. I morgon bitti publiceras den. Missa inte! STARKT material.

Puss kära ni

9 kommentarer | “En bättre lördagskväll”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Tale skriver:

  gleder meg til pod :-)

 2. Emma skriver:

  hälsa till linso att jag saknar hennes blogg!

 3. Agnes skriver:

  Hahah såg den filmen tidigare i veckan och bokstavligt talat tappade hakan pga det var så dåligt. Orimligt förutsägbart faktiskt.

 4. Emilia skriver:

  Fråga out of the blue, men: den där krämen från tror det var paulas choice du köpte till knottrig kropp, har du testat den än och i så fall märker du någon skillnad?? Sjuuukt nyfiken för jag slår till direkt om du säger nåt positivt haha

 5. Erica skriver:

  Alltså Linso verkar så fin :’)
  Ser så fram emot pödden!!

 6. Hanna skriver:

  Hanna! Klänningen! Var är den ifrån?

  1. Hanapee skriver:

   Dagmar!!

 7. Nathalie skriver:

  Master! Kan inte du göra recension på Paulas choice när du använt de lite? Jag är sugen på att köpa men vet ingen som har testat och vill gärna ha recension från en levande själ innan jag köper :)

 8. Karolina skriver:

  Tack för en ärlig recension av filmen! Kan bara tänka på att ett gäng bloggare (mammabloggare kanske?) fick någon slags gratis förhandsvisning (?) av den där filmen och alla tyckte den var sååååå braaaaa!! Undra varför liksom?? OBS fattar såklart att alla tycker olika men i den gruppen var det då inga som gjorde det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp