163. Karin Toivonen

21:37 2017-02-13

JAHAPPPPP. Detta avsnitt är GULD. Lovar.

Vi reder ut varför Martins barn heter som dom gör, hudvårdsfeminism, att ha kompisar som känns som ex och självklart Martins frisyr som påminner om en tv-såpakändis. 

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Klär du dig i bark, borstar tänderna med vedträ och när en koala vid din barm, tryck play nedan:

8 kommentarer | “163. Karin Toivonen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. agnes skriver:

  Åh! Så starkt avsnitt. Skrattade HÖGT åt youtube-martin, dina namnskämt och så var det något annat djävulskt roligt som du sa men jag har glömt. Och slutet <333 blev helt gråtig för det är verkligen något speciellt med de kompisarna som kan ens rötter typ, svårt att sätta fingret på men jag tycker att uttryckte det så fint. Smsade min lilla barndomsbästis nu pga fick också sådant längt.

 2. Sara skriver:

  ÄLSKAR Karin Toivonen-referensen!!

 3. Malin skriver:

  HAJADE TILL vid sekvensen om namn som hör ihop när du sa Alf och Ingrid pga det är mina föräldrars namn. Ville uppmärksamma denna pricksäkerhet.

  1. D skriver:

   Hajade också till då pga min mormor och morfar heter så! Ingrid och Alf = hör ihop!

 4. Sara skriver:

  Hahahaha asså har varit så ställd över det här sen jag fick höra om Karin första gången och så har ni ett avsnitt om de namnen igen!!

  Har nämligen tänkt ganska länge (kanske inspirerad av Martins Bo??) att jag om jag fick en kille skulle döpa honom till Bo efter min farfar som jag var väldigt nära. Typ haft den planen flera år. Började i höstas tänka på vad en tjej skulle heta och då jag älskat Karin Boye/tänkt tatuera in en dikt länge osv och tycker Karin är ett fint namn fastnade jag för det namnet. Pratade men detta med kompisar massa och blev så ställd när jag fick höra om att Martins tjej skulle heta Karin.

  Tog upp detta med mina föräldrar och de ba ”ja din farfars mamma hette ju Karin så det hade ju blivit fint” så blev helt :O

  Förstår att detta låter svamligt och kanske fruktansvärt ointressant men var sånt sjukt sammanträffande för mig, speciellt när ni pratade om Karin Boye i den här podden!! Tack o hej

 5. Anna skriver:

  Brukar också anteckna när jag har pms och vill separera. Inte för att dokumentera utan för att SAMLA BEVIS. Denna jävla pms blev värre efter jag fick barn, vågar typ inte skaffa ett till om det kan bli ännu värre.

 6. Linda skriver:

  Har lyssnat på både detta och förra avsnittet idag. Må ni aldrig sluta podda bästa ni <3

 7. Nellie skriver:

  GRYMT avsnitt. Garvade flera gånger. Första gången jag lyssnade på er podd och blev rätt fast. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp