Skärrad outfit

00:00 2017-02-17HERREGUD vad skärrad blick. Var så mån om att jag skulle va söt och stressad över att kön växte sig lång utanför jobbtoan…….

Allt jag har på mig är från Other Stories, förutom halsbandet med bokstäver som är från Glitter(!) och skorna från h&m.

I morgon är det fredag och jag tänkte ÄNTLIGEN få tid till att blogga. Men så kommer mina föräldrar hit i helgen också. Har saknat dem så otroligt mycket, speciellt morsan. Känt väldigt starkt att jag behöver närhet av henne. Men så är hon en häxa också, så kanske ngn slags förbannelse hon gett mig…

Kram!

7 kommentarer | “Skärrad outfit”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. C skriver:

  Snygg och snyggt! När ska du byta header?? Dags för lite nytt nu är jag trött på falukorven ? Kramis

 2. Emilia skriver:

  Det är okej om det blir en dålig blogghelg, krama stamcellerna i stället. Men nåt du inte får göra är att byta header! Jag känner sån nostalgi kring falukorvsheadern :)))

 3. mia skriver:

  hahahahha…. läste ”kön” som ett kön som växte…. inte en kö. kul

  1. Elin skriver:

   hahahaa jag läste också kön så!!

 4. johanna skriver:

  åh blev glad i själen av att blogginlägget lades upp kl 00.00, kan väl inte bara vara jag som har en liten fixering vid siffror i vardagen?

 5. Miranda skriver:

  Sminket, löv it!❤❤ Tell me more!! (Och ja jag vet att de är tröttsamt med feminister och smink i kombo men skit i det-är så nyfiken och du ser alltid så pigg och fräsch ut/ ad använder du. Just denna bild : ögons!! Med vänlig hälsning, hon som gärna skulle vilja se lite pigg ut.. lol

 6. Madeleine skriver:

  Tackkkk för du lägger upp dina outfits så att en vanlig dödlig som jag själv som inte gillar att gå i affärer dirr kan se snygg tröja och dirr kan gå och köpa den utan att behöva leta runt halva stan efter en fin rosa tröja!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp