LÄTTNAD I ALLA ASPEKTER!!!!!!!!!!!!!

13:33 2017-03-12

baf5e491-5156-4106-9f4a-5d94f4bee10f.jpg d1e880a5-591e-417c-b5fe-68c2ae667f23.jpg

 

PUUUUHHHHHHHH.

Vi gjorde alltså en egen livesändning från Mello igår, nånting som kanske på papperet låter rätt enkelt och smärtfritt, men med ett kontrollrum beläget i tv-huset och utan möjlighet att se hela utgående bild, ha ljudtekniker etc. plus att vår projektledare har varit på bröllopsresa fram till fredagen – så har det varit lite av ett stressmoment hos mig.

Men vi gjorde det! Och hade dessutom jättebra engagemang under vår hashtag och helt fantastiskt härliga och roliga kommentatorer som förhöjde Mello.

Herregud vad glad och nöjd jag är idag! Exakt hur stressad jag varit fick jag uppleva igår på efterfesten då min mage helt strejkade och jag på riktigt fick sitta inlåst på en toalett och försöka få igång den. Hade såpass ont att jag inte kunde stå upp, men så efter typ 40 minuter så ”släppte det” – bokstavligen talat.

Jag som aldrig är förstoppad?

Idag är jag på ett moln, lite bakis visserligen, men mest lycklig och 100% lättad över att vi lyckades genomföra denna grej. Med risk för att kanske upprepa mig vill jag verkligen berätta hur kul det är att se hur Sveriges största tv-produktion jobbar och få vara en liten, liten del av det. Och att vara BAKOM kameran, ge regi, skapa sammanhang etc. är så otroligt utvecklande och bland det roligaste jag vet.

Verkligen drömprojekt.

Puss alla!

5 kommentarer | “LÄTTNAD I ALLA ASPEKTER!!!!!!!!!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellen skriver:

    Blir alldeles glad över det här inlägget. Heja dig!!

  2. Rasha skriver:

    Stort grattis!!!! <3

  3. Anna skriver:

    Bra jobbat! ?✌️️

  4. Isblomma skriver:

    Vad glad jag blir av att läsa detta <3 Jag kollade hela programmet, det var jättekul och förhöjde upplevelsen av finalen för min del! Jimmie och Thomas var sjukt mycket mer roliga än mello-manuset, like no offense till programledarna men, hahaha!

    Shoutout till Thomas som inte kunde sluta äta lakritsen som inte gick att äta,lol (han kanske skulle gett den till dig istället så kanske det hade fått igång lillmagen? :P)

    1. Hanapee skriver:

      GULLIGA DU!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG